Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Instalator
jaras:
--- Cytat: "Marcin_EU" ---No faktycznie jestem tepy, powiniene tak jak ty zajmowac sie wyzywaniem innych i dawac cenne rady ze zamiast marudzic mam sam zrobic wszystko i wtedy bedzie ok :)
--- Koniec cytatu ---
No, i do tego jeszcze SELEKTYWNIE przytaczasz cyctaty :-P.
EOT.
Tomcio:
--- Cytat: "Marcin_EU" ---
--- Cytat: "Tomcio" ---Wybaczcie ze sie znow odezwe, ale dwa projekty prowadzicie tylko dlatego ze do starego maja dostep wszyscy, a do nowego nikt po za pewnymi wyjatkami.
--- Koniec cytatu ---
Hmm, kto z dlubiacych przy starym symku nie mial dostepu do zrodel nowego symka? Wydaje mi sie ze wszyscy, ale moze kogos pominalem i sie wstydzi o sobie przypomniec :-?
--- Koniec cytatu ---
Gdyby mieli dostep to podejrzewam ze by cos zaczeli robic. Mozna przecierz umiescic cos w dziale Download. Wszyscy sobie pobiara co trzeba i beda dzialac.
--- Cytat: "Tomcio" ---a denerwowanie sie i klutnie nie sa potrzebne. Przecierz Maszyna ma bawic.
--- Koniec cytatu ---
A kto tu sie denerwuje, lubie od czasu do czasu potrolowac a to forum tylko do tego sie nadaje :)
--- Koniec cytatu ---
Kolega jaras az sie zagotowal wiec on napewno.
--- Cytat: "EP08_015" ---
NIE JESTEM PRZECIWNIKIEM NOWEJ WERSJI SYMKA I NIGDY NIE BEDE ( bo o to mnie chyba Marcinie posądzasz) ale zarazem jestem za tym by już ktokolwiek doprowadził do ładu starą wersje jeśli ma być ona już ostateczną to niech będzie ale w miare działającą.
--- Koniec cytatu ---
W miare dzialajaca jest wersja 22.02.04. Przez 2 lata nikt nie zdolal tego do wiekszego ladu doprowadzic i wg mnie tego sie nie da w sensownym czasie zrobic. A dodawanie nowych glupot to nie jest doprowadzanie do ladu, to jest robienie jeszcze wiekszego bajzlu.
--- Koniec cytatu ---
2 lata to dlugo. Ludzie chca czegos nowego i dlatego ciagle cos ktos tworzy. Szkoda tylko ze tak dlugo trwaja prace nad paczka calosciowa. Z kazdym dniem ktos dodaje cos nowego i paczka sie powieksza i nalezalo by ustalic termin po ktorym wszystko stworzone nie bedzie umieszczane w paczce, a paczke jak najszybciej udostepnic ogolowi. Wtedy napewno sie troszke na forum uspokoi. Potem juz tylko zajac sie Nebula i pozwolic by kazdy mogl nad nia popracowac oraz pozwolic miec we wglad prac tego projektu.
Hubert1:
Zresztą Nebula miała być pod koniec Lutego ( gdzieś na forum przeczytałem a jest Sierpień a nawet nie wiemy co i jak. Nie chce was popędzać sznuje to że coś robicie. Jeżeli chcecie to moge spróbować porobić budynki dla nebuli . Jak coś to na gg 4604030 lub mail pociong1@op.pl
oko:
hehhe niech pan Mateu nie pokazuje tych zdjec z gry bo normalnie nie moge spać po nocach.Coś pieknego :):):)
Sierakowiczanin:
Coś czuję,że ten projekt się rozsypie,jak SKM Simulator...albo jeszcze jakiś inny,którego nazwy nie pamiętam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej