Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Instalator

<< < (4/16) > >>

lagerkvist:
Z prostego faktu, że symulator jest programem w ciągłym rozwoju wynika szereg niedogodności. Każdy, kto próbuje uruchomić go w pełnej krasie, wie dlaczego. Potrzeba po prostu cierpliwości. Niekiedy nadludzkiej, gdy widzimy już screeny z trasy (genialnej - bo nowej), a nie możemy jej utuchomić.

To wszystko! Rozumiem i twórców (czasu wciąż mało, presja userów), i użytkowników (tras i funkcji wciąż mało).

zbych:
W pełni popieram tutaj ''Motopompke""jeśli sie chce to mozna prawie wszystko?
Ja na poczatku nie miałem prawie pojęcia ze mozna tutaj coś samemu poprawiać, ale trochę prób, przy pomocy kolegów z Forum i coraz mniej tajemniczy program!!!
Sam stworzyłem sobie Symka prawie bezbłędnego ? tylko trochę dobrych chęci ...a będziesz miał program jaki chcesz!
Pozdrawiam , Do miłego!!!

..::DJ KICAJ::..:
Troche się balagan tutaj zaczyna robić :/ A tak poza tym to nie jest Symulatorek za 120 zloty wiec nie wymagajcie tez zeby byl idealny! Ci ludzie (chodzi mi o wszystkich zajmujacych sie EU07) tez maja inne zajecia! Poza tym jak na darmowy symulator, to efekt i ogólnie program jest jak najbardziej dobry. Ciekawe czy te madrusie i narzekający "userowie" napisali by sami takie cudo.... :)

uetam:

--- Cytat: "..::DJ KICAJ::.." ---Troche się balagan tutaj zaczyna robić :/ A tak poza tym to nie jest Symulatorek za 120 zloty wiec nie wymagajcie tez zeby byl idealny! Ci ludzie (chodzi mi o wszystkich zajmujacych sie EU07) tez maja inne zajecia! Poza tym jak na darmowy symulator, to efekt i ogólnie program jest jak najbardziej dobry. Ciekawe czy te madrusie i narzekający "userowie" napisali by sami takie cudo.... :)
--- Koniec cytatu ---

No, nareszcie ktos madrze pisze. Tylko chwalic.  Kicaj - wpadnij czasem na #eu07 na IRCnecie (irc)

EP08_015:

--- Cytuj ---Ciekawe czy te madrusie i narzekający "userowie" napisali by sami takie cudo.... :)
--- Koniec cytatu ---

Sami moze i nie ale z chęcią co niektrzy by udoskonalili ale... tej szansy nikt juz nie daje :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej