Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Instalator

<< < (3/16) > >>

Winger:
Ja prosto zakoncze: instalator bedzie w calosciowej paczce ktora juz powoli, powoli do kupy zbieramy.

Mutopompka:

--- Cytat: "Winger" ---Ja prosto zakoncze: instalator bedzie w calosciowej paczce ktora juz powoli, powoli do kupy zbieramy.
--- Koniec cytatu ---

A ja definitywnie zakończę, z prośbą o nie pytanie kiedy ona wyjdzie, bo wszystkie takie posty będą usuwane.....

Jeśli wyjdzie to wcześniej będzie info o tym na głównej stronie i tu na forum.

..::DJ KICAJ::..:
Jak chcecie to ja wam mogę zrobić instalator. W InnoSetup ze wszystkimi dodatkami i poprawkami tylko musiałbym się dowiedzieć parę rzeczy technicznych... Chodzi mi o pliki, cnfy itp. ;)

Morfius:
To po co gadac?
Ja już próbowałem trzy raz sklecić całego Eu07 i nie udało mi się. Zawsze były jakieś błędy. Bardzo by się przydała paczka, która zawiera wszsystkie dotychczasowe dodatki. W końcu mógłbym pograć...

Mutopompka:

--- Cytat: "Morfius" ---To po co gadac?
Ja już próbowałem trzy raz sklecić całego Eu07 i nie udało mi się. Zawsze były jakieś błędy. Bardzo by się przydała paczka, która zawiera wszsystkie dotychczasowe dodatki. W końcu mógłbym pograć...
--- Koniec cytatu ---
A to Ciekawe... Ja jakoś pociągnąłem sobie to, co jest tu na forum i w dziale download i skleciłem sobie swój unoff... I wszyściutko działa jak należy...

A co do 1 części Twojego posta.... Myślisz, że nazbieranie wszystkiego do kupy, scalenie tego, załączenie dokumentacji to robi się ot, tak i już?
I tu się mylisz...
Więc nie pisz tutaj
--- Cytat: "Morfius" ---To po co gadac?
--- Koniec cytatu ---
Bo to jest nie na miejscu. Do tego nie poganiaj ludzi, bo oprócz działania na rzecz Symka mają jeszcze Swoje rodziny i nie będą siedzieć przed kompem, aby wypuścić paczkę oficjalną, bo user napisał: "W końcu mógłbym pograć". Przecież możesz, ściągasz unoffa 160704, ściągasz trasę(trasy), dodatki, których wymaga, ewentualnie przeinstalowujesz stery i już.... Cieszysz się symkiem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej