Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Jak czytać prędkości rozkładowe?
youBy:
In this case you can speed up to 120 km/h, because you go on the main track, which is continuation of the railway line. However, before the next semaphore you should brake to 100 km/h.
W tym konkretnym przypadku możesz przyspieszyć do 120 km/h, ponieważ jedziesz po torach głównych zasadniczych, które są przedłużeniem linii kolejowej. Przed kolejnym semaforem musisz jednak zwolnić do 100 km/h.
Wokulski:
--- Cytat: jakubg1 w 10 Kwietnia 2016, 13:59:31 ---Jak nie ma, to wtedy za granicę przetaczania uznaje się ostatnią głowicę. Co do tego ostatniego wagonu: skąd będziesz wiedział, że ostatni wagon zjechał z jakiegoś punktu?
--- Koniec cytatu ---
Krzysiek dokończył moją myśl.
Olek_CK:
W niektórych scenariuszach jest informacja, że prędkości szlakowe są podane na tabliczkach, przy wyjeździe ze stacji. Jak ta tabliczka wygląda? Jest to czarna z białą cyfrą?
Stele:
Lub biała z czarną, zależnie na jakim okresie historycznym sceneria jest wzorowana. Masz Ie-1 w plikach symulatora, poczytaj oznaczenia wskaźników, gdy któregoś nie rozumiesz.
blachamc:
To i ja się podepnę pod temat.
Wskaźnik W9 "koniec odcinka", kiedy mogę przyśpieszać minie go czoło czy ostatni wagon?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej