Aha, OK, rozumiem.
Jeśli chodzi o ten nieszczęsny Sz, to mimo, że tyle jest różnych "fachowców" od kolei, to jeszcze niewielu zdołało zająć jakieś konkretne stanowisko w tej sprawie. Tak, jakby nigdy nie zdarzały się skrajne sytuacje awaryjne. Po długiej rozmowie z gościem o ksywce @ 104E (userem z pl.misc.kolej) doszliśmy do wniosku, że albo trzeba dać sobie z tym spokój, albo... tak skomplikować te opisy, że dokumentacja byłaby przeznaczona nie dla początkujących, a dla naukowców. Informacja dla Ciebie, @ maly: wspomniany user sam mi opowiadał, że widział na własne oczy taki sygnał wątpliwy z białym migającym i był to właśnie sygnał zastępczy dla pociągu, świecący przez 90 sekund. Jednak ja nie chcę niepotrzebnie komplikować tego opisu. Zatem, w obecnej wersji odsyłam po prostu zainteresowanych do R1.
Co do GG, na razie nie chcę rozmawiać, a tym bardziej na temat forum, czy IRC-a. Po prostu, trochę się do Was zraziłem - chcę sobie pobyć przez jakiś czas takim zwykłym userem, który od czasu do czasu tylko odwiedza forum. To i tak dobrze, że tu jeszcze piszę posty i moderuję, a nie, jak w techtronic.pl całkiem zrezygnowałem. Tylko po prostu nie podoba mi się to Wasze udawanie, że wszystko jest w porządku, a nie chcę z kolei napadać na Was, jak to np. robił Jagodziński. Porozmawiać zaś możemy ewentualnie o dokumentacji. Przez okres Świąt postaram się coś niecoś nowego zrobić w niej.
Pozdrawiam.