Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053 - Całkowo misja brutto
Wokulski:
Part1 - przejezdny. Sprawdzałem tylko i wyłącznie pod względem przejezdności i eventów. W errorsach tylko błędne skalowanie ślizgu pantografu oraz info, że podstacja nie dała rady na 1 sekundę. Niżej taśma poglądowa (bez hamowania kontrolnego po wyjeździe z Dębicy Towarowej oraz po wyjeździe z Dębicy Osobowej).
PiterCC:
Part2:
- na łuku za Żernikami w ograniczeniu wpisane jest 49
-w Sandomierzu ten wyjazd jest później niż w teoretycznie rozkładzie, czy to zdarzenie losowe, czy te obydwa składy towarowe mają pierwszeństwo?
-czy te szare ściany są zamierzone? (załącznik)
Na pewno jest to smakowita służba.
Maciej:
Te ściany są zapewne zmapowane tą brakującą teksturą, czyli forest01old.
EDIT: Znalazłem tę teksturę w jakiejś starszej paczce i okazało się, że forest01old to dokładnie to samo co forest04. Podmieniłem więc wpisy na scenerii i teraz powinno już być w porządku. Link do paczki z poprawką: http://eu07.pl/userfiles/23301/priv-sluzba_brutto.rar. Wypakować do głównego folderu symulatora.
Wokulski:
Maćku, fajnie, że pomagasz chodź nie jest powiedziane, że musisz, dlatego wielkie dzięki i szacunek dla Ciebie. Zabieram się za drugą część, po przetestowaniu zrobię paczkę zbiorczą z Twoich poprawek i dam w 1 post, żeby uniknąć płaczu i lamentu, że nie działa albo, że poprawki porozrzucane są po różnych postach.
Krzysiek626:
Pierwsza część przejechana. Kilka uwag, wyjazd na karzełku zbyt krótko się świeci, jak z gaśnie, to po manewrach. Druga sprawa, to skoro jedziemy po pełne tłucznia wagony, to rozsądnie byłoby zaprowadzić tam puste. Co Wy na to? W załączniku errors.txt
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej