Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria scnBN

<< < (19/25) > >>

ST44-003:
@Łukasz, naucz mnie w końcu wstawiać domki i całą resztę to szybciej się skończy i wyda ten projekt :)

Sawi:
Kuba a co to za problem? Wybierasz interesujące Cb współrzędne i wstawiasz obiekt za pomoca include.

Balaclava:
Można ustawiać edytorem SCM, tylko wysokość trzeba przeliczyć korektorem Mariusza.

dymus:

--- Cytuj ---nieowskaźnikowane przystanki w km 107, 120, 135 i 140 – w 107 i 135 nie ma szans zatrzymać się w peronie z prędkości rozkładowej/drogowej
--- Koniec cytatu ---
Będą dodane w nastepnej wersji.

--- Cytuj ---do 44 km jakieś 4-5 postojów, później jakieś 30 km przerwy – trochę rzadko, niczym na węglówce/CMK
odniosłem wrażenie, że standardowo perony na scenerii mają 250–300 metrów
--- Koniec cytatu ---
Dodam co najmniej 2 przystanki więcej (wstępnie) więc będzie, ale i tak zostanie odcinek pomiędzy gdzie nie będzie stacji, coś właśnie a'la CMK. Perony jeśli dobrze pamiętam na przystankach na 210m, na stacjach w zależności jak są w rzeczywistości, w odpowiedniku Katowic są długością... jak w Katowicach, to samo w odpowiedniku stacji Nowy Sącz i Chabówka. Plus chyba z 300m na innych stacjach. Nie wiem, może zmierzę przy następnej okazji.
Przy nastepnej wersji jest szansa na: troche aut na drogach i trochę latarni, to tak wstepnie.

EDIT. kilka nowszych screenów. Na samej trasie przybyło około 5 nowych przystanków. Plus zmiany w otoczeniu i innych. Nastepną wersję wrzuce jak zrobię teren przy nowym około 23km odcinku lekko stylizowanym na linie Chabówka - Zakopane.

firleju:
Tylko tak rzucę temat, że jeśli masz przystanek to obok jest albo obiekt mostowy (najczęściej przejście pod) albo przejazd / przejście w poziomie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej