Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria scnBN

<< < (18/25) > >>

Tadek40:
Wiecie co się stało że nie można ściągnąć. Bo chciałem sobie przetestowac tą scenerię ale nie ma downloadu. Pozdrawiam. ;)

dymus:
Jak nie można jak można. Link sprawdziłem, działa. Stara wersja z lipca 2016.

--- Cytuj ---Trochę nowsza wersja trasy do testów, razem z prowizorycznie rozpisanym przebiegiem dla naszego pociągu, dlatego proszę nie zwracać na to aż takiej szczególnej uwagi. Sieć trakcyjna głównie jako dekoracja, czeka na nową wersję. Trasa wymaga posiadania torów z tematu: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,24067.0.html  tamte 10 tekstur .tga należy umieścić w folderze textures/1435mm - wymagane jest ich ręczne przeniesienie do tego folderu po pobraniu paczki.

Żeby rozpocząć należy nacisnąć shift+1. Pojazd do prowadzenia to EP09-005 (pierwszy na liście), reszta taboru to dekoracja.
Link:
--- Koniec cytatu ---
(teraz pobiera się automatycznie z dropboxa)

wołodyjowskiIC:
Ja przetestowałem i spostrzegłem następujące błędy:
-Na początku scenerii dosyć duże braki w scenerii(np.budynki, domy itp.)
-Mało wskaźników
-Dwa semafory(zdaję się, że wyjazdowe ze stacji początkowej, dokładnie nie pamiętam) o nazwie "A"
-Wiszące w powietrzu niektóre słupy sieci trakcyjnej
-Zdaję się, że jeden sygnalizator bramowy pokazujący ten sam sygnał
-Wiszące w powietrzu niektóre semafory i sygnalizatory
-Na początku trasy mało sieci trakcyjnej, ale rozumiem, że to nadejdzie z czasem:)
Więcej błędów nie znalazłem jak na razie. Co się tyczy plusów to podpisuję się pod słowami kolegów którzy się wypowiadali wyżej;)

Tadek40:
Przepraszam. Nie zauważłem że jest download bo myślałem że nie ma bo na pierwszy post patrzyłem.

youBy:
Z perspektywy pociągu osobowego mam takie spostrzeżenia:
[*]143 km w 93 minuty to całkiem dobry czas bazowy (prędkość handlowa rzędu 90 km/h)
[*]nieowskaźnikowane przystanki w km 107, 120, 135 i 140 – w 107 i 135 nie ma szans zatrzymać się w peronie z prędkości rozkładowej/drogowej
[*]do 44 km jakieś 4-5 postojów, później jakieś 30 km przerwy – trochę rzadko, niczym na węglówce/CMK
[*]odniosłem wrażenie, że standardowo perony na scenerii mają 250–300 metrów
[*]zasadniczo przy tej długości scenerii można zacząć budować sensowne rozkłady/obiegi pojazdów :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej