Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Sceneria scnBN
ST44-003:
--- Cytat: Finder w 15 Października 2016, 16:23:15 ---[...]także autor powinien udostępnić nową wersję z poprawkami. Ile można testować jedną rzecz[...]
--- Koniec cytatu ---
To akurat jest w gestii i osobistą decyzją autora. Równie dobrze może wystawić gotową paczkę do działu "Betatesty". Takie nastawienie powoduje niestety efekt odwrotny do zamierzonego. Wierz mi, znam autora tej scenerii dosyć dobrze. ;)
--- Cytat: Finder w 15 Października 2016, 16:23:15 ---Nie piszę tego ze złym nastawieniem do autora czy innych użytkowników, ale chociaż co miesiąc niech wychodzi nowa wersja i wtedy sprawdzamy, co trzeba jeszcze poprawić.
--- Koniec cytatu ---
To też zależy od prywatnego czasu autora. Z założenia, ja przynajmniej co miesiąc powinienem nowe tekstury puszczać. Czemu tego nie robię? Bo mam jeszcze inne sprawy o które troszczę się bardziej. O ile dobrze wiem, autor również. Nie wypowiadając się wprost za niego dlaczego tak a nie inaczej, po prostu "sieniedałosie".
--- Cytat: Finder w 15 Października 2016, 16:23:15 ---Co znaczy nikt nie testuje.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy, że więcej osób pobrało paczkę "dla idei nowej rzeczy", niż się wypowiada co jest dobrze a co źle, a już cudem by było, gdyby oferowali pomoc w tym czy tamtym. Wniosek? Cierpliwości...
fuji8:
@ST44 ale nie możesz też powiedzieć, że nikt nie testuje, bo defakto paczka została przetestowana i zostały opisane błędy.
ST44-003:
Dlatego delikatnie przyciskam @Łukasza o poprawki. Ostatnio bawił się z jedną stacją, którą owinę mgłą tajemniczości, ale nie wiadomo czy trafi do scenerii czy też nie. Jak na razie, cierpliwości.
dymus:
--- Cytat: wołodyjowskiIC w 15 Października 2016, 10:24:27 ---Tak z ciekawości zapytam jak pracę nad trasą?
--- Koniec cytatu ---
Doszedł kolejny odcinek (około 30km chyba?). Kilka zmian w otoczeniu, nowe dodane, przebudowana całkowicie jedna stacja ze starego odcinka.
--- Cytat: Finder w 15 Października 2016, 16:23:15 ---Co znaczy nikt nie testuje.
--- Koniec cytatu ---
Przyjęło się że jeśli ktoś się przejechał i nic nie napisał to tylko się przejechał, natomiast jeśli by przejechał i jakieś uwagi napisał, to wtedy testował.
--- Cytat: Finder w 15 Października 2016, 16:23:15 ---[...]także autor powinien udostępnić nową wersję z poprawkami.[...]
--- Koniec cytatu ---
Kiedy i w jakim stanie udostępnie zależy od bardzo wielu czynników.
EDIT Może i coś się pozmieniało w ostatnim czasie...
Balaclava:
Szykuje się może wydanie kolejnej wersji? Z chęcią bym przetestował.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej