Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!
pozdze:
--- Cytat: EP08_015 w 25 Lutego 2016, 19:09:58 ---Cos jeszcze?
--- Koniec cytatu ---
Cierpliwość.
Jutro wydam moje poprawki, termin tym razem pewny. Wysypywało mi sie testowanie przez ostatnie dni, dlatego to moje opoznienie. Poprawki to min. wszystkie tory z w4, wszystkie pociagi z RJ. Jeden plik scm i kilka misji skupionych w tym pliku. Zurbanizowany i zalesiony szlak do Radliczyc itp itd. Poprawione eventy sterwania przy wyprzedzaniu towarów bo był tam mały błąd który zauważyłem dopiero przedwczoraj.
Krzysiek626:
--- Cytat: EP07-1057 w 25 Lutego 2016, 19:15:35 ---Włodek, exe 470 lub wyższe.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: EP08_015 w 25 Lutego 2016, 19:18:13 ---Jak chcecie to mogę od razu testować na najnowszym exeku z pythonem. 474 asynch14 jest teraz najnowsze.
--- Koniec cytatu ---
No bez przesady, Wy chcecie exeki testować czy Kaliską? Oczywiście, że to z paczki. Jeszcze raz napiszę, uznajemy że testujemy dodatek do paczki istniejącej z danym exe. Exeka z pythonem należy testować na stabilnej scenerii, chyba że chcecie ześwirować z powodu niemożności co wywołuje błędy. Ja przypomnę że Kaliska bezbłędnie działała na exe z PC1308. @Pozdze, na którym exe testujesz swoje poprawki?
pozdze:
Ja na 464, ponieważ na 470 około 25% odpaleń kończyło sie u mnie wywaleniem do Windows w różnych momentach.
Krzysiek626:
Exe, 474 jest ostatnim uznanym jako stabilne, jeśli sam już nie zgłupiałem przez te nowości. Niech tak zostanie, że działamy na 474 z oficjalnego wydania.
EP08_015:
No u mnie kaliska działa bez problemów na exe 470 ze stara struktura. Tzn misje sa przejezdne i odseparowalem sobie nowe. Motym z przesiadka w Sieradzu z pospiecha na pospiech jest ciekawa i fajna. Możecie to zastosować.
W takim razie odpuszczam testy do wydania nowych poprawek od pozdze.
Jak możecie to spakujcie wszystko do jednej paczki, by już nic nie brakowało, jakiś tekstur czy incow.
Ja na 474 przejechałem kilka scenariuszy już i tez testowo na asynchronie. Asynchron nawet jako ai ladnie jechal. No ale to nie w tym temacie. Myslalem ze cos tu zdziałam, ale skoro ma wyjść jakas konkretna poporawka, to nie ma sensu marnować czasu dziś.
Mam tylko 2 wieczory po jednym scenariuszu/wieczor w ten weekend, wiec wole zaczekać na pozdze. Oczywiście oprócz dzisiejszego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej