Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo - modyfikacje sterowania
Krzysiek626:
--- Cytat: EP08_015 w 19 Marca 2017, 23:17:56 ---Może znowu zdechl trax? No niewiem Mam te paczke od RA. Niby najnowsza dziś sciagana. Wjazd do WD miałem na bok na prawo pod sam budynek stacji. Wyjazdu już nie otrzymałem chyba ze za blisko krzyza stanalem.
--- Koniec cytatu ---
Włodek, puść AI, dowiesz się, czy za blisko krzyża stanąłeś. Jeśli chodzi o wersję od @Ra, to ze względu na zaangażowanie w testy C++ nie ściągam jej. Jeśli nowe Drawinowo i L61 znajdą się w PC2017, to z mojej strony można liczyć na pełne wielogodzinne jazdy po tych sceneriach w celu wykazania, że mogą być do paczki dołączone z czystym sumieniem. Chodzi o testy przed wydaniem paczki. Czy mogę wiedzieć czy @Ra testuje poprawki wymienionych scenerii także na C++, czy tylko na tym z PC lub pacza?
EP08_015:
Wlasnie to zrobiłem i ai tez zdechlo. I tez w WD. Szkoda ze se spaprałem dzialajaca wersje, myslalem ze już to RA ogarnal. Jak widać nie. Krzysiu możesz mi spakować i wyslac komplet drawinowa?
Stele:
Ale któraś działała? Pewnie jutro będzie kolejna z dalszymi zmianami. Ostatnia wrzucona przeze mnie do tego wątku to taka, jak w 16.08.
Krzysiek626:
Moge, ale jutro. Zamknalem komputer i siedze na telefonie. Zostaw mi pw abym nie zapomnial. Jak wejde na forum to bede wiedzial co mam zrobic.
EP08_015:
Tak ta oryginalna i ostatnia od Ciebie Stel. NIepotrzebnie se skopałem te od Ciebie. Tzn żeby było jasne dzialala ale tez niestabilnie tzn losowo bodajże Grabowek nie wpuszczal pospiecha z Drawinowa.
Na paczce od Krzyska, dzisiejsza sluzba przebiegla bezproblemowo. Najnowsze exe c++x64 jazda na traxie PR. Trax z przeciwka jechal prawidłowo.
Na icku powrotnym z WDZ nie otrzymałem rozkładu.
EVENT LAUNCHED: daj_rozklad by ep09-043
Type: UpdateValues - Timetable:drawinowo/IKSE7116 0.100000 0.000000
A rozkładu nie ma.
Pomimo wszystko sluzba zakonczona powodzeniem na najnowszym exe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej