Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Mosty
Krzysiek626:
Znak stopu do obrócenia o 90 stopni. Klimatycznie i może te bloki nie wyglądają, ale znam takie miejsca, choćby Pionki koło Radomia, gdzie jest podobnie. Włocławek, od strony Bydgoszczy, też nie wygląda lepiej. Także prawda czasu - prawda ekranu. Sieć trzeba postawić stosowną do stanu torowiska i będzie cacy. Jeszcze pytanie, powinienem mieć jakieś zdjęcia opadłych liści na ziemi, przydadzą się? Znalazły by się też jakieś drzewa, to mogę wrzucić. Co do drzew, niektóre bym obrócił o 45 stopni, aby płaszczyzny plane nie były prostopadłe i równoległe do torów. Mam wrażenie, że taki obrót, poprawi ich postrzeganie.
Smok E_ustachy:
Mapa jakaś jest?
2. Na końcu pętlę można zrobić.
3. Znak ponoć jest celowo obrócony i pobazgrany.
4. Ten środkowy peron w Rynie to jest taki ni w pięć ni w dziewięć.
Krzysiek626:
Niby z tym znakiem tak ma być, ja twierdzę, że jednak do poprawy. Jeśli znak ma być oznaką wandalizmu, to powinien być odpowiednio przygotowany model. Taki, aby nie było wątpliwości, czy to błąd jak opisał też mac310, czy celowe działanie osób trzecich. W załączniku errors z odpalenia na czystym świeżo rozpakowanej paczce 1504 i paczu, exe470. Mam nadzieję, że paczka z pierwszego postu zawsze zawiera wszystkie potrzebne pliki. Pętla na końcu wygląda beznadziejnie, tak jest na Kaliskiej, ale jak ktoś chce...
Stele:
Nie pamiętam czy znaki były jako jeden model, ale jeśli tak, to można pochylić dziada by był wyraźnie stuknięty.
Krzysiek626:
W załącznika porównanie środkowego peronu w Pabianicach (fota jest moja) i screen ze stacji Ryn. Jak dla mnie, jeśli to jest ni w 5 ni w 9, to jednak jest prawdziwe. Mimo, że sceneria jest fikcyjna. Takich środkowych peronów w Polsce jest cała masa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej