Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Mosty
MaciejM:
Z paczką mogą być problemy, niektóre budynki to mogą być modele z Kaliskiej, które wstawiłem, ale usunę je ze scenerii. Jak pójdzie patch to przystosuję scenerię. Z tworzeniem otoczenia mam problem, po prostu zamknąłem się w gronie kilkudziesięciu modeli (20-30), którymi tworzę otoczenie, czuję że logiki w tym niestety czasem nie ma.
--- Cytuj --- Niestety otoczenie konczy sie za Wojanami.
--- Koniec cytatu ---
Tak, usunąłem tamtą część (można przywrócić w pliku SCN), ponieważ i tak tam nic nie robiłem ostatnio, główne zmiany są na odcinku Kominy - Lachy.
Edit.: obecnie przystosowuję paczkę do Patch'a 16.05, aby zaraz po jego wydaniu móc podać kolejną paczkę ze scenerią bez braków.
sebastianlaton:
Witam czy jest mozliwosc pobrania scenerii ponieważ link nie dziala?
Miłosz Dorsz:
A widziałeś gdzieś żeby była do pobrania? Odrobinę myślenia nie zaszkodzi.
Ale pliku nie ma. @M123
Przecież wiem że nie ma.
joey:
W pierwszym poscie i w watku pelno nieaktywnych linkow, odrobina czytania watku nie zaszkodzi.
Miłosz Dorsz:
Przeczytałem wszystkie cztery strony wątku, sprawdzając każdy z linków. Wiem że nie ma pliku, bo żaden z linków nie działa. Dlatego napisałem: "A widziałeś żeby była gdzieś do pobrania?". A teraz wygląda na to że piszę od rzeczy, bo cwaniak oczekiwacz już edytował wiadomość, dopisując "bo link nie działa".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej