Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
mac310:
Sprawdzam odpalanie i na razie z tymi nie ma problemu: l61+l144_tlk, linia61_tlk-1, l052-sluzba-1-night, baltyk, l053_calkowo-sluzba-tlk, a td2 nie i stoi na "Parsing command line..."
A kiedy pasek postępu ładowania będzie działał, bo na razie tylko zbiera dane nieustająco?
queuedEU:
NIe wiem, to akurat na razie nie jest najwazniejsze, niech se usaje ze zbiera, do nastepnej paczki calosciowej mam nadzieje ze bedzie dzialal.
ps. czy ja zaczynam zachowywac sie jak Ra, czy juz jestem przewrazliwiony? ;)
Dodano: 15 Stycznia 2016, 16:31:06 A oto co dzis bedzie oferowac MaSZynum do testowania:
13.01.16 - dziala juz wczytywanie indywidualnej charakterystyki trakcyjnej dla konkretnego egzemplarza pojazdu
15.01.16 - wykombinowano lepsze swiatla na semaforach, dodano aureole
15.01.16 - kolejny panel z informacjami - tym razem o obslugiwanym pojezdzie. (LMB+3)
15.01.16 - wychodzenie z pojazdu z sytuowaniem kamery obok drzwi (CTRL+F4)
15.01.16 - dodano mozliwosc ustawienia FoV na starcie (wpis w config.txt)
15.01.16 - definiowanie poziomu kompresji screenshota jpg (def. 90, max 100), im mniejsza wartosc tym gorsza jakoscc
15.01.16 - mozliwosc definiowania pieciu czcionek ttf dla GUI w config.txt
... juz wkrotce, i wiele nowych bugow gratis :)
RoboBatman:
@queuedeu, czy masz zamiar (zaznaczam, że nie pytam się "kiedy będzie" bo to działa jak płachta na byka) wprowadzić do tej gałęzi rozwojowej symka, jeden ze swoich flagowych ficzerów od siebie czyli interaktywne lusterka, w którym widzisz wszystko co dzieje w lusterku? Dziękuję z góry za odpowiedź.
queuedEU:
Aha, ok.
EP08_015:
Ja bym zapytal inaczej, czy masz zamiar zajrzec czasami do dzialu PC i uwzgledniac po kolei pisane tam zgłoszenia? Bo ostatnio zauważam ze chyba wszyscy exemajstrzy pomijają zgłoszenia tak jakby ich nie było. W zasadzie to można by tamten dzial zamknąć, bo nie wspominając już o tym ze exemajstrzy nie uwzgledniaja zgloszen, to nawet nie racza odpisywać na zgłoszenia i jakos się ustosunkowywać.
Przy okazji > czy te opcje już dzialaja?
--- Kod: ---env_sky001 :1
env_sky002 :1
env_clouds :1
env_rain :1
env_sun :1
env_moon :1
env_snow :1
--- Koniec kodu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej