Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
queuedEU:
XP: 19.05% W7: 40% W8: 22.86%
MaciejM:
Przepraszam, ale chyba jestem jakiś głupi. Od kilku dobrych wersji (obecna EU07-120116-2) nie działa mi na tym Exe nic (WinXP). Nie rozumiem pierwszego punktu info:
--- Cytuj ---SPOSOB POSTEPOWANIA Z KAZDYM NOWYM EXE WYPAKOWANYM Z APDEJTU: #############################################################################
1. usuwamy start, ewentualnie kopiujemy sobie gdzies do folderu <-------???
2. zawsze najpierw uruchamiamy bezposrednio exe nowowypakowane aby wygenerowalo nowe skrypty .reg dla skojarzenia modeli z aplikacja
3. dodajemy pliki .reg do rejestru klikajac na nie dwukrotnie i potwierdzajac komunikat
4. mozna juz odpalac exe
dowolna wybrana metoda
--- Koniec cytatu ---
Nie uruchamia się nic, ani z Rainsteda ani dwuklik na EXE ani podgląd E3D.
queuedEU:
Usuwamy stare? :) Na czym sie log konczy? To taka instrukcja w zasadzie tylko dla tych, co mysla z modelwiewera korzystac,
coby wiedzieli ze za kazdym razem gdy sie zmienia nazwa exe, trzeba skojarzyc pliki modeli z aplikacja poprzez dodanie wpisow.
Do samego odpalania w innych celach nie trzeba tych czynnosci wykonywac. Tak czy inaczej cos popsulem, mam nadzieje ze wyczaje to.
EP08_015:
U mnie działa. Wczytuje się z rainsteda wraz z plikiem tymczasowym. Pasazerowie wsiadają. Na tym exe udało się ukonczyc 2 misje z odyseji spalinowej na calkowie oraz 2 misje na kaliskiej. Co do lamania patyków, wystepuje jeśli w rainstedzie mamy zaznaczona opcje ich lamania. Należy ja odznaczyć. Ja jezdze zawsze z wylaczonym lamaniem patyków.
queuedEU:
Dzis bedzie apdejt Mam nadzieje ze znowu uzytkownicy ktorym dziala, nie zamienia sie z tymi ktorzy maja jakis problem :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej