Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
lukasn26:
To działa tylko od Win7 wzwyż :D
mac310:
Bo Win+Tab to funkcja powłoki Aero co to wprowadzili ją od Visty. W zasadzie to to samo co Alt+Tab tylko bardziej bajeranckie ;)
Krzysiek626:
Działanie od windows7 okienko+Tab jest jak na screenie (Win10). Niestety nie powoduje przełączanie okien jak alt+tab, bo trzeba jeszcze użyć myszy, do wskazania żądanego okna aktywnego. Przy użyciu alt+tab wystarczy tylko klawiatura i lewa ręka. Fajny efekt jest tylko wizualnie, natomiast nie uważam tego za wygodne do użycia. W XP tego nie ma, i dobrze.
Sawi:
Windows 10 to nadal jest beta. Ja podobnie tak jak ty posiadam Windowsa 7 oryginalnego, ale nie zamierzam go aktualizować do 10 tki. Nie zrobiłem tego jak pojawiła się możliwość do 8 mki, to tym bardziej na 10 tkę. Beta to beta, twór pełen nadal mimo wszystko błędów.
RoboBatman:
@Sawi, ja mam Windows 8.1 (zaaktualizowanego z Windows 7) i działa mi wszystko w porządku na nim (symek również). Obecność tak znienawidzonego przez wielu ludzi na świecie kafelkowego menu Start nic nie przeszkadza. Co do Windows 10-zgadzam się z tobą. Jednak muszę zaznaczyć, iż w mojej opinii, Windows 8.1 jest bardziej stabilniejszym systemem od Windows 7 i Windows 10.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej