Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (91/205) > >>

Stele:
13:48 to było z wiersza. Odpaliło mnie na TD2 w siódemce, więc parametr chyba powinien być taki sam, jak wysłany przez rainsted. :P

mac310:
Raczej nie bo ostatnie testy robię bez pulpitu na gołym laptoku. Może jeszcze zobaczę czy ustawienie informacji zwrotnych ma jakikolwiek wpływ. "Problem" w tym, że na razie wszystko działa ;)

lukasn26:
Co do pantografu w EP08 na drawinowo_ep07 ma połamany już od startu prawie, na 1-szym jedzie bez trakcji; na 2-gim w trakcję wkracza i pantograf łapie trakcję; na 3-cim i 4-tym jest już połamany... Zaraz sprawdzę na zwykłym exe, choć podejrzewam że będzie tak samo.

Krzysiek626:
Zarejestrowałem nowy:

--- Kod: ---userpid: 1219702939
sysvers: 6.2.9200
sysname: Windows 8
servpak: No Service Pack Installed
--- Koniec kodu ---
Ciekawostka jest taka, że odpaliłem na windows10 a mimo to, w logu mam win8. Wszystko dla TD2 odbyło się poprawnie. Potwierdzam też, że przestało działać sterowanie zoomem za pomocą kółka myszy.

queuedEU:

--- Cytat: mac310 w 12 Stycznia 2016, 14:57:22 ---Raczej nie bo ostatnie testy robię bez pulpitu na gołym laptoku. Może jeszcze zobaczę czy ustawienie informacji zwrotnych ma jakikolwiek wpływ. "Problem" w tym, że na razie wszystko działa ;)

--- Koniec cytatu ---

No to troche dziwne, ze wszystko dziala ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej