Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
queuedEU:
Otworz td2.scn i zakomentuj sobie tam 2 billboardy, one uzywaja tekstur jpg. Z tym jescze masz problem :). Powinno sie odpalic.
Ty na dwóch kompach testujesz Stele, nie?
Stele:
Nie...
Zakomentowanie billboardów pozwala na odpalenie przez rainsted. Tylko dlaczego w takim razie z wiersza ta scn się odpalała ładnie?
queuedEU:
Hmm, ale o 13.48 odpaliles z billboardfami z jpg, to bylo z rainsteda czy zinaczej podales polecenia?
No to jest zagadka na wieczor :D. Ale juz prawie jestest wszystko ogarniete, az zaraz commita zrobie.
Dziwna sprawa, polecenia przeslane przez rainsted i ktore wpisales byly identycznie identyczne?
mac310:
Było jak pisałem wyżej więc z nudów zacząłem sobie klikać na różne scenerie i próbować odpalać z rainsteda. Jedne się odpalały, a inne nie. Przy którejś próbie ta co się nie chciała wcześniej odpalić teraz zaczęła, więc spróbowałem innych co się wcześniej nie odpalały. Okazuje się, że teraz się już zaczęły normalnie odpalać. Nawet TD2 działa. Nie lubię takich awarii, które się same naprawiają :/ Nigdy nie wiadomo co było przyczyną i kiedy znowu się popsuje ;)
Zauważyłem tylko, że kręcenie kółkiem, czyli chyba zoom, nie wpływa na wyświetlany obraz.
queuedEU:
Moze twoje randomawarie sa zalezne od Pokeysa? ];-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej