Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (42/205) > >>

queuedEU:
no to musisz sciagac wczesniejsze paczki albo czekac na apdejt do wieczora.

bohunIC:

--- Cytat: queuedEU w 05 Stycznia 2016, 12:10:07 ---Hehe, wlasnie sie tak zastanawialem czemu podsypki sa biale po zrobieniu na szybko przejscia z kanalem alpha.

--- Koniec cytatu ---
Pisalem o tym wczoraj na czacie, bo spotkalo mnie to samo. Wszystko co ma ponad 1MB w TGA niestety wyswietla sie jako biale. Zrob konwersje do JPG zmniejszysz rozmiar, a potem konwersje do TGA i bedzie pieknie.

mac310:
OK. Pogrzebałem we wcześniejszych paczkach i znalazłem taką z brakującymi elementami.
Albo to nie było napisane, albo przeoczyłem ale nie wiedziałem, że w najnowszym apdejcie nie ma wszystkiego co potrzeba do działania.
Teraz się wszystko uruchamia i będę mógł coś potestować. Przede wszystkim sprawdzę, czy nic się nie zmieniło w komunikacji z pulpitem przez PoKeys bo inaczej to nie mam co dalej testować ;)

queuedEU:
Spoko. Moj blad ze uleglem naciskom ze za kazdym razem daje wszystko w paczce. Juz nie bede ICH sluchal :).
A tymczasem troche statsow...

mac310:
A może po prostu powinna być jedna paczka z tymi niezmiennymi dodatkami jako obowiązkowy zestaw startowy, a później tylko publikujesz same exeki. W sumie nie ma rzeczywiście sensu za każdym razem wszystkiego pakować. Pewnie jakbym zaczął testy od początku to bym nie zauważył tego problemu, a tak to wystartowałem od niewłaściwego miejsca ;)
  Dodano: 05 Stycznia 2016, 14:15:11 Szkoda, że nazwy nie mają daty w konwencji yymmdd tylko ddmmyy, bo by się ładniej sortowały. Tak to kolejność na liście rainsted nie ułatwia ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej