Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
queuedEU:
GLowa mnie boli od myslenia ;<. Ale sprobuje raz kolejny... wkrotce. Azeby bylo jasne - cienie nie ida w parze ze swiatlem.
Tak jak swiatlo na scenie moze byc bez udzialu cieni tak i cienie moga istniec bez jakiegokolwiek swiatla.
Krzysiek626:
No ja bym chciał tak, że jak jest słup i po niebie przesuwa się słońce, to cień podąża w okół słupa. Tak samo jak nocą reflektor loka świeci na słup, to za słupem jest jego cień. Aby było jasne, jestem tak zdegustowany, że nawet negatywna odpowiedź nie jest w stanie wprowadzić mnie w zły nastrój. Spróbuj w tym temacie cokolwiek zrobić, wiesz, że jeśli takie coś się uda, to wielkość Twoja czy innego Twórcy w tej materii przyćmi światło słońca i księżyca razem wzięte. Wiem też, że w tej materii jestem upierdliwy, że można mnie mieć zwyczajnie dość. Ale ja w tym upatruje dla symulatora drugie, jak nie trzecie życie.
queuedEU:
Zwyczajnie dosc to ja moge miec BohunaIC, ewentualnie Epka ;)
Kacper9:
Czasami u mnie przy robieniu screena jest błąd eu07.exe przestał działać,a jak patrzyłem w logu to nic nie ma. W logu widać losowość tego przypadku :). Screeny z 2016 zapisują się w folderze 2015 :D
queuedEU:
Sprawdz czy klawiszem PrntScrn to samo sie dzieje, Kacper. Jak bedzie sie powtarzac to bedziemy zakladac pulapki w kodzie.
Kacper, katalog w jakim maja sie screeny robic mozesz zmienic w config.txt
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej