Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Sygnał zastępczy - jak to jest?
jaras:
Witam.
A wiesz, @ maly... z Ciebie to też dziwny człowiek, bo zamiast pomóc drugiemu człowiekowi, który jest od Ciebie mniej kumaty, to piszesz, że jest on dziwny oraz, że nie umie czytać. Zapewniam Cię po raz wtóry, że nie dość, że czytać umiem, to wciąż przy tworzeniu swej dokumentacji korzystam tak z E1, jak też z WTB-E10 oraz R1. Jak masz tak pisać, to nie pisz wcale. :-/
Jak się okazuje, nawet "starzy wyjadacze" na pl.misc.kolej mieli mnóstwo wątpliwości, co do dokładnego opowiedzenia się po którejś stronie z tym sygnałem zastępczym.
Ja zaś wybrałem rozwiązanie pośrednie, na temat którego do późna w nocy rozmawiałem z jednym z bywalców tej grupy dyskusyjnej. Można je obejrzeć w najnowszej wersji mojej dokumentacji (do ściągnięcia: tutaj).
Poczyniłem też takie malutkie poprawki, porawiłem niezauważone wcześniej błędy - jak na moje oko, sygnalizację świetlną można uznać za całkiem zakończoną. Temat zatem zamykam, a o wszelkich uwagach można dyskutować w odpowiednim do tego dziale na tym forum, czyli "Propozycje".
Chciałem tutaj serdecznie podziękować wszystkim osobom za ich konstruktywne wypowiedzi, zaś za niekonstruktywne - brzydko zbesztać ;-).
Pozdrawiam Was mocno.
jaras:
Witam ponownie.
Postanowiłem tutaj zamieścić link do miejsca, w którym wyjaśniam szczegółowo rozwiązanie problemu: oto on. :-)
Pozdrawiam wszystkich.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej