Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa

<< < (3/5) > >>

Daniel:
Cześć jestem rodowitym mieszkańcem Gdyni i mieszkam blisko dworca pkp. W dodatku jestem MK i waidomośc o trasie mie doporowadzila do szoku.Jestem zadowolony z tego że ktos sie wizoł zza kaszubskie trasy.Mam pytanie czy jesteś gdynianinem?zycze ci wielu postępow w pracy i by była żecziwistą trasą trylko wirytualną.jak nie znasz otoczenia w koło dworca pkp Gfdynia to mozesz mie ocoś zapytać moze bede wiedziakl może nie!!Pozdrowienia!

[%sig%]

MIchał:
Jestem pod wrażeniem trasy są super .  Chętnie bym pomógł ale za dużo nie wiem o grafice ponieważ 2 tygodnie temu wgrałem gmaxa  a pozatym robię jeszcze swoją stronę internetową  
Pozdrowienia
MIchał

MIchał:
Jestem pod wrażeniem trasy są super . CHetnie bym pomugł ale nie znam się  za bardzo na grafice ponieważ gmaxa wgrałem sobie 2 tygodnie temu . ap pozatym muszę jeszcze dokonczyć swoją stronę internetową
Pozdrowienia
MIchał

Marcin E2rD:
Witam.
Ja też jestm rodowitym Gdynianinem.Dzięki za życzenia,ale wiesz - bardziej przydała by się jakaś konkretna pomoc.Chociaż prawde mówiąc ostatnio robota stoi - sam widzisz jakie upały,nic sie człowiekowi nie chce :) . Ostatnio tylko rower i morze :) . Cieszę się,ze sie odezwałeś,mam nadzieje,że dojdzie do owocnej współpracy.Napisz może w czym jesteś dobry,czym , o ile wogóle miałbyś chęć,mógłbyś sie zająć. Na razie to tyle. Pozdrawiam z Gdyni - ufff jak gorąco...

[%sig%]

MIchał:
Do E2rd jestem zachwycony trasy są świetne . Chętnie bym pomógł ale nie znam sie za wiele na grafice poniwaz gmaxa wgrałem sobie 2 tygodnie temua pozatym muszę jeszcze dokończyć swoją stronę internetową    . Właśnie mam problemy ze skryptami nie wiem gdzie je skopiować i jak je włączyć

[%sig%]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej