Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe od wersji 470
firleju:
U ciebie ma numer chyba 18. Ja się pobawię jeszcze z tym rozpędzaniem ;) ale pewnie dopiero będę miał czas w kwietniu jak mi wszystkie projekty zejdą (rzucili się wszyscy naraz jakby nie mogli po kolei sobie pykać co 2 miechy jeden).
Dodano: 20 Lutego 2016, 21:43:01 A jeszcze Antku, możesz spróbować nanieść zmiany yB na kod na lcd_python i zobaczyć czy też działa? Może coś zmaściłem...
Dodano: 20 Lutego 2016, 21:48:18 Jeśli chcesz przywrócić lepsze zachowanie to Driver.cpp linia koło 3450, zmienna scanmax.
Stele:
Zmiany yB na lcd_python ręcznie? Tego jest tyle, że z pewnością coś zepsuję. :P Jaką korzyść ma to przynieść? Błąd z wysypem przy zmianie członu jest w exeku kompilowanym przez yB też, więc najwyżej ciągłość commitów na gicie.
EU07_474_asynch14: Przywrócone stare obliczanie zasięgu skanowania.
Spróbuję pokombinować ze zmianą członów ale nie bardzo wiem czego szukać. Tu jakieś niestabilności są od dawien dawna. Wysypy półtora roku temu przy jamnikach, wysypy przy zmianie wagonu przy 16Xa, teraz to. Proszę używać na normalnych scenariuszach i zgłaszać jeśli ai zachowuje się zauważalnie inaczej niż na 470.
firleju:
Toole nie potrafią przenieść tych zmian, więc będzie problem przenoszenia pomiędzy dp a lcd_python. Tam głownie rozbija się o zmiany formatowania kodu, które zrobił shax na masterze.
EP08_015:
Czy możecie zrobić by nowe wasze exe odczytywalo plik nowej smugi a stare exe dotychczasowej? Jeszcze jakiś czas będzie exe 470 funkcjonować, wiec fajnie by było by wasze exe odnosilo się do pliku np. smuga2.tga
firleju:
Przę Cię bardzo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej