Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Materiały na drezyny
lukasn26:
Wnętrze kompletne tylko stoi od hmm... chyba 6 lat i pordzewiał strasznie. Z wujkiem chcemy go przywrócić do stanu używalności ale nie wiemy czy to nam się uda. Foteli niestety nie mam możliwości wyciągnąć a jeśli chodzi o dach to mam nadzieję że się nie załamie :) Nie powinien ale nigdy nic nie wiadomo, a jeśli chodzi o silniki to mają inne dźwięki.
ST44-003:
Jakby co, służę uprzejmie Fiatem 126P, czynnym, jeżdżącym, kompletnym ;)
Mogę nagrać wszystko, jeśli chcecie, łącznie z cykaniem kierunkowskazów :P
P.S. Tak, ten na zdjęciach to mój ;)
Proszę umieścić grafiki na serwerze eu07.pl używając opcji Załącz.
Benek
Stele:
Rulz już się zadeklarował na wszystko co się da. Możesz robić, będzie więcej kabin niż do siódemek i będę je modelował pięć lat. :D
Na pewno karoseria, bo tekstur zewnętrznych nigdy za dużo. Wnętrze jak chce ci się wyciągać fotele. Kierunkowskazów nie mamy, ale dźwięki całej reszty się przydadzą. Zwłaszcza zależy mi na pracy układu napędowego przy wyłączonym silniku. Maluszek ma taki bardzo charakterystyczny dźwięk przekładni. Tylko nie pozabijajcie się gasząc go rozpędzeni. Może bezpieczniej postawić go na cegłach i napędzić przekładnię.
Dlaczego wszyscy mają maluchy, a machajki nikt? :(
Sawi:
W planach do zrobienia masz wersje wszystkich kaszlaków?
Stele:
Wolałbym się ograniczyć do jednego z kilkoma teksturami karoserii i zająć bardziej istotnymi rzeczami. To symulator pociągu w końcu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej