Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowy Tabor vol4 (EM10)
CTL:
Tak jest, ale od razu zaznaczam że nieprawdą jest że gdy wyjdzie nowe exe to tabor pojawi się w ten sam dzień lub następny. Po sprawdzeniu go na nowym exe i wprowadzeniu ewentualnych poprawek wyjdzie.
Mutopompka:
--- Cytat: "youBy" ---w każdym razie zostało nam maksymalnie około 10 miesięcy czekania.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "Mariusz W." ---A kiedy będzie dostępna? No bo przecież jest już zrobiona, tylko wpuścić na serwer!.
--- Koniec cytatu ---
No i jak tu się nie wkurzyć!!! Co pisał @ CTL??
--- Kod: ---Własnie skończyłem EM10 wersje jeszcze przed modernizacją.....Dla necierpliwych data wydania xx.xx.2005
--- Koniec kodu ---
Więc po co pytacie się, kiedy będzie? Jak wyjdzie to na 1000% będzie na forum lub w dziale download. [/code]
Szymon:
Witam
Nie rozumiem takich ludzi jak niektórzy na forum.Zapytacie dlaczego??
Odpowiadam, ponieważ wy zamiast dziękowac chłopakowi ze tak się stara i tyle dla symka zrobił wy tylko "kiedy" i "kiedy",albo czego nie ma tego i tamtego.
Tak chłopaki nie można,należy się cieszyc ze mamy tyle modeli i wkrótce bedziemy mieli przyjemność tym pojeżdzić.
Myślę ze nawet nie powinno się tak mówić ludzie wy nie wiecie ile pracy w to trzeba włożyć aby coś takiego mogło być w symku ,dlatego SZANUJMY TO I BĄDŹMY WDZIĘCZNI.
Dziękuje.To moja taka drobna uwaga.
ET22_RULZ:
--- Cytat: "Szymon" ---Tak chłopaki nie można,należy się cieszyc ze mamy tyle modeli i wkrótce bedziemy mieli przyjemność tym pojeżdzić.
--- Koniec cytatu ---
Skad pewnosc, ze to nie jest dumb?
Szymon:
Wiesz nie sądze że dumby się nie skończa:SM42 tez miała byc w tej wersji Dumb jednak dzięki jednemu MK mozemy nim śmigać więc nie wiem czy to dobre porównanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej