Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowy Tabor vol4 (EM10)
Etek41:
Witam serdecznie!
Lokomotywka wygląda całkiem ładnie :-) Teraz pozostaje nam tylko czekać cierpliwie i nie marudzić ;-)
Pozdro,
Wojciech Sz.
youBy:
jeździć mnożna wszystkimi lokami, ale:
1 - nie ma kabin
2 - jest to nierealistyczne
niestety jacyś mądrzy ludzie wymyślili rozruch impulsowy i w symku będzie to co będzie, jeśli w ogóle będzie(chodzi o jazde)
Sm42:
Zgadzam się z moimi przedmówcami: model jest naprawde świetny.
Mam tylko nadzieje że kiedyś to wyjdzie;). Gratulacje dla autora.
P.S.
Mutopompka a co ty tak wszystkich ochrzaniasz. W prawie każdym twoim poście można to "zauwazyć" :)
Pozdrawiam
youBy:
a można spodziewać się kabiny EM10 sprzed modernizacji?bo tak myślałem, próbowałem, kombinowałem i doszedłem do wniosku, że jedyne co, to można zaprząc do pracy PSR. po daniu tak np. 80 pozycji, to prąd nie powinien skakać więcej niż 1-2A, co jest chyba wynikiem zadowalającym. wiem, że to nie jest to samo co rozruch impulsowy, ale na prawdziwy rozruch tyrystorowy to trza będzie długo czekać
EU05:
Po długiej nieobecności na forum znowu odzywam się :D
CTL! Lok jest super! Profesjonalnie wykonany wygląda jak prawdziwy. Według mnie (tak mi się wydaje patrząc na screena) tekstury wcale nie wyglądają na złe (a zważając na to, że nie ma dobrych zdjęć na tekstury) a nawet rewelacyjne. EM10 po modernizacji z powodu lepszego do niego dostępu musi być jeszcze lepszej jakości. Zarówno model, jak i teksturki. A więc, życzę powodzenia w pracy nad kabinką oraz innymi modelami i z upragnieniem wyczekuję dnia xx.xx.2005r.!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej