Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Radosna twórczość Sebola82

<< < (11/20) > >>

klimczok_mk:
Masz zamiar również prowadzić prace nad E6ACTd?

sebastian82:
Klimczuś bo widzę, że jajko zniesiesz. Więc tak nad projektem pracuję z: Fuji8, Pierogiem_SU42 (tekstury), Pedrosiastym (poprawki modeli), MK1991 (dzwięki). Na pewno powstaną modele: class66 (obie wersje), 311D, wagony (eamnoss i eamnos), co do Dragona jeszcze nie wiem ale najprawdopodobniej również. Wszystko zależy od czasu. Całe przedsięwzięcie nie zostałoby zrealizowane bez współpracy z Freightlinerem. Od siebie dodam, że Pracownicy FPLu są bardzo sympatyczni i zainteresowani zarówno tym co robię jak i maszyną. Wielu z nich też czasem śmiga na "Naszych" wirtualnych szlakach. Podczas egzaminu z bhp (po nim mogę śmigać po czynnych lokach) padło pytanie, kiedy zrobimy dragona. Więc podejrzewam, że będzie następny w kolejce. Produkcja modeli jest zaawansowana ale i czasochłonna. Mam zamiar jak najdokładniej je odwzorować. Po węglarkach będą modelowane lokomotywy, ale w jakiej kolejności wyjdą to sam tego jeszcze nie wiem.

klimczok_mk:
Wiem, że ktoś z forum już pracował nad dragonem, który jest w STK i Lotosie. Za bardzo nie wiem jakie są różnice wizualne pomiędzy tymi E6ACT - E6ACTd, na pewno ten drugi ma silnik spalinowy i trochę lepsze charakterystyki trakcyjne. 

sebastian82:
Klimczok to nie jest wątek o innych projektach, a strikte moich, przy współpracy z userami wymienionymi powyżej. Jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia. To proszę nie zaśmiecaj wątku. Napisałem co i z kim robię. Kolejność wydania dodatków zależy ode mnie. To samo się tyczy aktualnych prac nad modelami. Od siebie dodam, że FPL jest zadowolony z tempa jak i  rozwoju przedsięwzięcia.

Benek

Jeżyk:
Można było poprosić o udostępnienie ;) mam też inne wózki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej