Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Radosna twórczość Sebola82

<< < (12/20) > >>

sebastian82:
Trwa spawanie nowych klamotów.

Sawi:
Seboliński jak chcesz to śmiało bierz moje traczki skp z traxx'a.

sebastian82:
Tabliczki SKP skubnę na końcu. Na chwilę obecną na życzenie Freightlinera dorabiam w 3D wszystko co możliwe :D.
  Dodano: 09 Czerwca 2016, 11:59:36 W związku z tym, że Pierogi kolejny raz zdupił tex (to już 11ta). Czekam na poprawki. Z nowości w modelu to pojawiły się: drzwi oczystkowe, skrzynka na list przewozowy, odluźniacz, mocowania promowe, hamulec postojowy, wajchy próżny/ładowny i wyłączenie hamulca.

Pierog_SU42:
Witam.Przyznaje się że zdupiłem :P , więc wybaczcie, ale się nie poddaje i brnę dalej, a od siebie dziękuje za cierpliwość.

sebastian82:
Po rozmowie z jednym z nowych Adminów (Stele) doszedłem o wniosku, że niestety zawieszam oficjalną pracę na forum do odwołania. Modele wykonane przeze mnie w wersji fullHD i lowpoly będą publikowane na innych zewnętrznych serwerach. Tyczy się to wszystkich moich projektów. Szkoda mojego czasu poświęconego na pracę. Danie na Admina człowieka który "ja nie umiem współpracować w grupie, albo będzie po mojemu albo nie wyjdzie" (słowa Stelego-Antka). Jest bardzo trafnym pomysłem. Gratuluje pomysłu osobie która podjęła tą decyzję. Inne fakty pominę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej