Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Radosna twórczość Sebola82
Krzysiek626:
Proponowal bym zaczac od zrobienia wydajnego pliku wykonywalnego, od poczatku, na nowym wydajnym silniku. Po za tym, kto bedzie obserwowal te ruchy klockow hamulcowych? Ja na pewno nie. A jesli o sprezynach mowa, juz byla dyskusja o fizyce zderzakow i sprzegow. O ile pamietam, to odzwierciedlenie tego nie jest proste. Jestem przeciwny. Czy to jest watek zyczeniowy?
Jaco:
--- Cytat: sebastian82 w 18 Maja 2016, 12:19:36 ---Eamnossy Freightlinera muszą na czymś śmigać. Więc w trakcie spawania jest wózek 25TNa.
--- Koniec cytatu ---
Wg mojej wiedzy, to węglarki typu E04A serii Eamnoss w spółce FPL mają wózki produkcji niemieckiej typu Y25Lsd1.
Wagon ma Vmax:
- w stanie próżnym: 120 km/h
- w stanie ładownym: 120 km/h (przy nacisku do 20 t/oś), 100 km/h (przy nacisku do 22 t/oś)
Ponadto wagony tego typu mają sprzęgi śrubowe 1350 kN!
sebastian82:
Same dane dotyczące sprzęgów śrubowych, ładowności wagonów i prędkości mam. Co do wózka to faktycznie Jaco masz rację. Pomyliłem typy ale jak patrzę po fotach to są niemal identyczne. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Dodano: 30 Maja 2016, 17:27:57 Trwa montaż klamotów: jak drzwi oczystkowe, schodki, bufory czy klamoty pod pudłem. Czekam na poprawkę tex drugiego boku. Myślę, że lada dzień wyląduje w teście.
Jaco:
Nie widzę żółtego koła hamulca postojowego oraz stopni manewrowych. Tfu, nie doczytałem Twojego posta ze zrozumieniem...
klimczok_mk:
Przydały by się tez dźwięki tych węglarek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej