Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Radosna twórczość Sebola82

<< < (8/20) > >>

MaciejM:
Oczywiście, jest mnóstwo możliwości. Ale tutaj chodzi mi raczej o możliwość prezentacji taboru, zrobienia screenów ciekawszych niż te, które wyjdą po strzeleniu PrtScr na Torze Doświaczalnym.

sebastian82:
Szczerze mówiąc nie przekopywałem całej zawartości forum. Ale Maćku częstować zawsze się będzie można. Szopa jest po pierwszej wizycie u szklarza. A Tak poważnie to zasuwam modele dla Freightliner PL, PKP PLK s.a, PKP s.a. oddział gospodarki nieruchomościami i z L276. A przy okazji każdy z Nas znajdzie przyjemność z jazdy nowym taborem FPL czy na nowej scenerii zarządzanej przez PLK i modelami PKP. Maćku staram się jak mogę. Załatwiam zgody na wykorzystanie materiałów i tłukę modele. Mam też zgodę z dolkomu, która leży od już chyba 2 lat. "I kwiczy" bo nie mam czasu i nie ma kto mi pomóc. A szkoda bo było by multum taboru technicznego. Sam latam za fotkami i wymiarami. Proszę załatw kogoś do tex na gotowe modele. Modele szybciej wówczas wyjdą. Mam część materiałów których nie mogę wrzucić do sieci. Nie umiem robić tekstur, a materiał udostępnię tylko osobom wskazanym przez Ciebie, Sawiego, Matka i Adminów.
Przepraszam za reklamę :)
Modele Freightliner PL i z Wrocławia są tylko na użytek MaSZyny !!!!!!!!!!!!!
  Dodano: 01 Maja 2016, 21:15:11 Trochę mało poly wyszło. Z torowiska 3D trzeba będzie zrezygnować.

sebastian82:
Eamnossy Freightlinera muszą na czymś śmigać. Więc w trakcie spawania jest wózek 25TNa. (Dla porównania można sobie obejrzeć stary symkowy zamontowany w wagonie 401w.) Do zespawania i gięcia są jeszcze maźnice, sprężyny i inne klamoty. Wytoczone też zostały nowiutkie monobloki.
EDIT//: Jeszcze kilka pierdółek i wózek będzie gotowy. Tekstury na niego klei kolega Pierog_SU42.

PanMechanik:
Mam cichą nadzieję, że model wózka zrobiony jest z myślą o ruchomości jego elementów (układ hamulcowy, ruchomość sprężyn). Ktoś jakiś czas temu pisał coś w temacie animowania elementów wózka i pasowało by tworzyć modele pod tą okoliczność.

Stele:
Co, kto, kiedy? W Maszynie nie liczyłbym nigdy na takie bajery. Model można sobie trzymać ale w t3d nie ma co kroić. Szkoda wydajności.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej