Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Radosna twórczość Sebola82

<< < (3/20) > >>

vulcan:
To nie jest 66001 tylko 66601  :>

sebastian82:
Co by nie było, że się obijam, to przeprowadzam akcję palnik. Trzeba jeszcze szybki zamontować i skończyć kabinkę.

sebastian82:
W przygotowaniu nowy model WM15A. Podstawowy model pochodził ze strony turbosquid. Ja poskładałem model, bo był strasznie rozjechany. Dostosowałem go do rzeczywistych wymiarów. Połatałem również dziury oraz powymieniałem kilka elementów. Mam zamiar wymienić jeszcze kilka rzeczy na nowe ponieważ są za bardzo kanciaste (np zbiorniki).
Edit:// Do kompletu powstaje również PWM15.
Edit2:// Jak ma ktoś z Was możliwość podesłania fotek na tekstury i poglądowych WM15A i P oraz PWM15, to bym się ucieszył. Powstało by wówczas trochę różnych teksturek.

Sawi:
Z tego co widzę to padł Smooth.

sebastian82:
Niestety tak. Próbowałem to ogarnąć ale model jeszcze bardziej się sypał i zaczęły wyłazić dziury. Więc niektóre elementy robię od nowa.
EDIT:// Dla pytalskich. Nie zarzuciłem żadnego projektu. Przy każdym dłubie w miarę możliwości. jeśli mi czegoś brakuje to gromadzę materiały i dalej dłubie. NIE ZADAWAĆ PYTAŃ: "KIEDY WYJDZIE DODATEK" lub " A CO Z XXXXX". CHYBA, ŻE MOŻECIE POMÓC W DOSTARCZENIU MATERIAŁÓW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej