Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Modyfikacja linii 61

<< < (25/28) > >>

klimczok_mk:
Nie wiem czy zauważyłeś ale @Ra został z tym projektem sam. Przestał się udzielać całkiem na forum.

Cesky Kretek:
Zaoferowałem @Ra rysunek techniczny całego układu stacyjnego CO wraz z oznaczeniami SRK (pierwowzór tego co jest na semaforku, z dodatkowymi adnotacjami), ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Koledze który robi dworzec CO zaoferowałem zdjęcia jak tylko zajadę do rodzinnej Częstochowy i będą warunki pogodowe - te zdjęcia które robiłem 5 lat temu zrobione są bardziej poglądowo niż na tekstury czy wymiarowanie, bo jakoś nie miałem nastroju przy -15*C biegać po całej stacji. ;-)

bohunIC:

--- Cytat: Cesky Kretek w 06 Stycznia 2016, 16:32:39 ---Koledze który robi dworzec CO zaoferowałem zdjęcia jak tylko zajadę do rodzinnej Częstochowy i będą warunki pogodowe

--- Koniec cytatu ---
Jak cos to sluze pomoca ws stacji Cz. Osobowa :)

klimczok_mk:
Częstochowę tylko masz? I czy jest to zgodnie z mapami z geoportalu?

Felix:
Zamiast pisać ze masz to byś koledze po prostu to wysłał. Zresztą widziałem ze ktoś zaczął im tam modelować budynek dworca.

--- Cytat: Cesky Kretek w 06 Stycznia 2016, 15:59:58 ---No ale czego d.okładnie w tym apelu oczekujesz? :)
Semafor wjazdowy E do Stradomia powinien mieć powtarzacze - jakoś 2 tygodnie temu jadąc w symku przerżnąłem Stój bo nie widziałem zza drzew sygnału, a potem jadąc w rzeczywistości specjalnie zerknąłem i są chyba trzy. :)

--- Koniec cytatu ---

Wyjazd z CO jest na S13 do tego drogowa 30km/h, nieźle przyspales O-o.A powtarzacze pewnie dojdą to jest ciągle poprawiana beta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej