Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Linia 356 - materiały
lukasn26:
W PESIE nie masz co gadać, mojego tatę co tam dowozi towar (woreczki strunowe, opakownia) też legitymują chyba że ktoś tam ma na prawdę jakiegoś dobrego znajomego co tam się zna.
Jutro wrzucę jakieś parę zdjęć poglądowych z 5-go peronu.
P.S Jeśli chcesz robić linię z lat 80-90 to musisz kogoś poprosić żeby porobił Ci zdjęcia na texy bo jak skończą robić 4-ty peron to zabierają się za 5-ty albo 3-ci, a po robocie to perony są jak w Warszawie.
carmel4a:
Pfff... Na stacji nie byłem od wakacji (czasu nie miałem), że aż tak się porobiło... No to cóż, trzeba improwizować. Jak uda mi się zdobyć materiały to zrobię, no a jak nie... to będę musiał uciąć po odbiciu na północ, coś w rodzaju zaczynasz w lesie, albo na bocznicy.. taa.. szkoda, zobaczy się co da się zrobić. Zdjęć trochę jest po Internecie, Wy coś na pewno macie, ja u siebie też coś znajdę, resztę się może repaintem zrobi... Zobaczymy niema co narzekać :) Może ktoś z PESY na forum zawita i mnie zaprosi :/ No co, marzyć każdy może... Jak coś masz to daj, tym bardziej się przyda. I głowa do góry, zrobi się tą scenerię, chociażby na razie jako manewry.
PS: W Bydgoszczy mieszkam, to mogę podejść w weekend. Chce robić starą, bo w tych latach to jakoś funkcjonowało... Z drugiej strony jak się nie uda to można zrobić linię w obecnych czasach po modernizacji (która jest planowana), ale to już nie te klimaty, no i nie usunie to problemów 'tyłów'.
lukasn26:
To jutro w godz. popołudniowych wrzucę fotki, może się coś znajdzie na kompie a przy okazji po szkole pójdę na dworzec i porobię poglądowe 5-go peronu bo na tekstury nie mam sprzętu :(
carmel4a:
Byłoby fajnie. Tory i tak położę, co dalej to się pomyśli.
lukasn26:
A chcesz robić bocznicę gdzie kible stoją k. Altereryjskiej?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej