Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SKP - dyskusja o scenerii
PiterCC:
Faktycznie, problem może być w tym że zainstalowałem scenerię na czystą paczkę 08.2013.
Oto log, errors.txt brak.
Maciej:
W logu nic podejrzanego nie widzę. Spróbuj załadować scenerię jeszcze raz. Jeżeli nadal będą takie "dziury" w Jaworze, to wejdź w główny folder Maszyny, folder textures i sprawdź czy w tym folderze jest plik: ziemia_git.tga. Jeżeli nie, to pobierz i wypakuj scenerię jeszcze raz.
AK2012:
Dwie sprawy.
1. Na szlaku nie ma wskaźników W6a
2. Gdzie mam się zatrzymać? Tu: (1), czy tu: (2)?
Ogólnie trasa jest naprawdę dobra i starannie wykonana.
SKP:
W zależności od długości składu. Wiele osób mówiło mi o tym, że jest za dużo wskaźników W4, ale nie jest to prawda. Na stacji Jawor (tej prawdziwej) przy jednym torze w jednym kierunku są po 2, a na jednym chyba nawet 3 wskaźniki W4. Nie wiem dlaczego, ale pewnie ma to jakiś sens. Bo owszem, zdarzało się, że wandale coś ukradną, ale żeby dostawiali?
Maciej:
Nie wiem dokładnie jak to jest w rzeczywistości, ale moim zdaniem jest na to takie wyjaśnienie: na czystym peronie (tym odnowionym) zatrzymują się pociągi krótsze (np. szynobusy), a do tych drugich wskaźników (na peronie zarośniętym) dojeżdżają pociągi dłuższe, tak aby wszystkie wagony się zmieściły.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej