Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Chcesz pomóc w przygotowaniu nowej PC? Zajrzyj!
Wokulski:
Piter, a ja myslalem, ze utwierdzona droga przebiegu jest zawsze w chwili wyswietlenia sie tarczy manewrowej na bialo.
Pamiętaj o interpunkcji. Poza tym, to zdanie nie jest zbyt logicznie zbudowane.
Rozi
Dodano: 27 Listopada 2014, 11:55:17 Pisałem z telefonu. W każdym razie osoba, która zna się choć troszkę na kolei zrozumie, co miałem na myśli.
PanMechanik:
--- Cytat: Woku w 25 Listopada 2014, 22:34:04 ---Jakaś duża rozbieżność w czasach przejazdu między godzinami od @HTD a @goofy212. Dlaczego?
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś w pierwszej wiadomości dokładnie określił w jaki sposób mają być wykonywane przejazdy, to zapewne nie było by rozbieżności, a tak każdy sobie ...
Wokulski:
Może miałem opisać jeszcze, jak przeprowadzać rozruch i kiedy hamować i jakim hamulcem? Skoro zgłaszają się ludzie, to jestem przekonany, że wiedzą jak to ma wyglądać. Niestety, okazuje się, że tak nie jest bo jeden sobie manewry robi do 40km/h a drugi do 25km/h. Ale..nie czepiam się i nie wyjeżdżam na nich z ''pyskiem''. Dowiedzieli się jak to ma wyglądać i teraz błędu nie popełnią.
Reg. obowiązki 11a.
Proszę usunąć cytat.
Benek
goofy212:
@Woku, czy ja wykonam manewry z 25 czy 40 km/h, to nie ma to u mnie wpływu na godzinę odjazdu. Przynajmniej u mnie tak jest.
Wokulski:
Event odjazdu jest wyzwalany w momencie wjazdu na dany odcinek toru, w którym jest event. Manewry możesz nawet 5 godzin robić, ale odjazd zostanie podany, jak najedziesz na dany odcinek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej