Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Części na budowę pulpitu eu07

<< < (8/9) > >>

miko22:
Chętnie, tylko problem w tym, żeby właśnie znaleźć taką firmę, która akurat coś złomuje i w dodatku jej prezes ma chęci do rozmowy na taki temat...

Pitek:
Pisałem w innym wątku o tym, że z Brochowem jest ten problem, że po strzelaninach do złodziei chłodnic nikt nie chce rozmawiać o żadnych częściach. Chyba, że faktycznie ma się tam jakąś zaufaną osobę, człowiek z ulicy ma marne szanse coś załatwić.

Pozwolę sobie jeszcze tutaj napisać, że zamienię zawór główny Oerlikona FV4a na dodatkowy FD1.

Joozeph:
Witam.
Trochę temat odkopuję ale myślę, że lepiej odkopać niż kolejny wątek zakładać.
Ruszyła u mnie budowa pulpitu siódemki. Większość niezbędnych części udało mi się pozyskać, jednak mam nadal problem ze znalezieniem źródła, z którego udałoby mi się pozyskać kolumnę nastawników z EU07 lub ET41. Czy ktoś wie gdzie mógłbym taką pozyskać? Lub też czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem i chce się pozbyć?
Oprócz tego poszukuję przełączników pakietowych (tych okrągłych) oraz zaworu syreny.
Pozdrawiam.

Kuba02MK:
Nie wiem, czy nadal wątek aktualny, ale może się przyda. Mam do zaoferowania trzy manometry. Co prawda pochodzą ze zezłomowanych już ET22, kilka przełączników, tabliczki opisujące przyrządy na pulpicie, oraz Czuwak(ta część z lampkami) Jeśli coś Cię zainteresuję, odezwij się.

mmijagi3:
Zostały już tylko prędkościomierze! :

-RT9 oraz A16

Zainteresowanch zapraszam na Priv.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej