Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Części na budowę pulpitu eu07
miko22:
Gdyby ktoś chciał kupić buczki KBB 610007 na napięcie zasilania 230V AC, to proszę napisać do mnie na PW, bo mam e-mail do osoby sprzedającej (akurat nie ma wystawionych na żadnej aukcji). Buczki są używane, ale sprawne. Od tych oryginalnych z kabiny różnią się tylko napięciem zasilania. Sam kupiłem 2szt. i jestem zadowolony. Dostępne są jeszcze 4szt. po 30zł/szt. W załączniku moje zdjęcie.
Oprócz tego znalazłem jeszcze: dwa przyciski sterownicze, lampki sygnalizacyjne i jeszcze dwie lampki sygnalizacyjne trochę innego typu.
Edit: Sprzedawca buczków napisał mi, że ma i będzie mieć kolejne sztuki.
Reg. obowiązki 2.
Proszę zmniejszyć wagę załącznika.
Benek
Przepraszam
Marcin S:
Ja natomiast poszukuję zaworu syreny W-N (H609a), gdyby ktoś miał do sprzedania, proszę o wiadomość na priv.
wołodyjowskiIC:
A nie dało by się na złomie za parę groszy nabyć taki nastawnik?
miko22:
Pewnie by się udało, ale największy problem w tym, żeby najpierw znaleźć złom, na którym akurat mają takie rzeczy.
A na dowód, że opisanym wcześniej sposobem też można skompletować większość części, daję zdjęcie. Większość kupiłem przez ostatnie trzy miesiące. Hebelki odpakowywałem jeszcze z oryginalnej folii ;) Brakuje mi jeszcze tylko mierników...
GOPdriver:
Też planuję zbudować pulpit do maszyny, ale nie mam NIC (włącznie z kasą) jakby ktoś miał cokolwiek do oddania ew. do 10zł póki co to piszcie na PW. Jakby ktoś wiedział, gdzie są złomowanie loki (najlepiej na Czornym Śluńsku) to będę wdzięczny
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej