Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_10_14
Sawi:
Widzę coraz większy bałagan się robi. Wyjdzie paczka w TGA, to na jakiś czas powinno być dobrze.
lukasz1718:
A kiedy wyjdzie ta paczka w TGA, czy to paczka całościowa będzie?
Po polsku poproszę. Proszę to poprawić.
Sawi
Paczka wyjdzie na dniach. Tak będzie to paczka całościowa.
--- Cytat: Sawi w 19 Stycznia 2015, 09:23:56 ---Niebawem pojawi się paczka TGA + T3D. Powinno to rozwiązać na jakiś czas większość zgłoszonych błędów.
--- Koniec cytatu ---
Dodano: 23 Stycznia 2015, 20:08:50 To dzięki za odpowiedź Sawi
HTD:
Wiem co mnie zabiło na tej nocnej trasie ET42: ostatnia zwrotnica przed wyjazdowym z Turowa. Nie przestawiła się. Tor na lewo idzie na wyjazd, na wprost na kozioł, za którym jest słup trakcyjny. Nie, nie powtórzyło mi się to. Przejechałem tę trasę kilka razy, za każdym razem zwrotnica przestawia się dobrze. Co mogłem zrobić nie tak, że zwrotnica się nie przestawiła? Mogłem np jechać za szybko? Tam jest wjazd na zastępczym. Powinienem prawidłowo zwolnić do 40, przynajmniej do wyjazdowego. Nie jestem pewien czy zwolniłem, czy miałem może z 50km/h. Nawet z 40 jest ciężko wyhamować przed tym wyjazdowym. A zwrotnica i kozioł są kawałek wcześniej.
Mariusz1970:
Na poczatek, przeanalizuj eventy dotyczace tej zwrotnicy, czyli w jakich momentach sie nia kluczuje. Sprawdz takze czy nie zduplikowanej nazwy zwrotnicy, eventu.
Maciej:
HTD, to raczej nie była Twoja wina. Prawdopodobnie coś się źle załadowało - powstał taki jednorazowy błąd, a że teraz ładuje dobrze, to znaczy, że w plikach jest wszystko w porządku. Takie jednorazowe błędy podczas wczytania się czasem zdarzają. Raz są, a później ich nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej