Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_10_14
HTD:
Dzięki, hula. Wydaje mi się, że jest jeszcze więcej lasu niż było, ale może tylko mi się wydaje. I jakby druty telefoniczne teraz nie znikały. Widzę jeszcze 1 mały problem - za Chróścielami jest W9A ale pomimo przejechania kilka razy i wypatrywania uważnie za prawym oknem nie znalazłem W8, więc nie wiem, do ilu tam się zwalnia. Przejechałem 70, nawet nie zabujało.
Podobnie przy starcie z Macierzewa - jest ograniczenie do 30 (początek), a potem zjeżdża się z toru, na którym jest koniec. Uznaję, że można cisnąć od minięcia rozjazdu.
Była swojego czasu dyskusja, że potrzebne są nowe trasy a nie scenariusze, ale to nie do końca tak. Np Całkowo wygląda naprawdę dobrze, graficznie jedna z lepszych scenerii. Z resztą, pierwsza sceneria w której wskaźnik W16 jest do czegokolwiek przydatny, a nie ustawiony 2km za wcześnie. Do tego ma klimat mojej ulubionej linii 201. Jeszcze gdyby się kiedyś pojawiły szynobusiki SA102 i SA138 to byłaby bajka. Znaczy się są, tylko kabin nie mają. Z tego co widzę Tarniowo2 to jest praktycznie gotowiec pod scenariusze. Wygląda dobrze na mapie, w symku też całkiem nieźle.
Tomnord15:
Czy ktoś może potwierdzić działanie scenariusza L61+L144_pospieszny?U mnie na paczce 08.13 ze wszystkimi patchami wywala- player train not exist. w załączeniu log oraz errors.
mac140:
Hasler nadal przekłamuje prędkość. W przypadku skody 182 jest o 5 km/h za wysoka.
edit: Co ciekawe, dzieje się tak chyba tylko przy niższych prędkościach. Przy 70 km/h wskazuje poprawnie.
HTD:
--- Cytat: Tomnord15 w 18 Stycznia 2015, 22:51:16 ---Czy ktoś może potwierdzić działanie scenariusza L61+L144_pospieszny?U mnie na paczce 08.13 ze wszystkimi patchami wywala- player train not exist. w załączeniu log oraz errors.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, wygląda na buga w Rainsted. Pomaga wyłączenie opcji "zapis pliku tymczasowego".
Proponuję także dodać do pliku .scn przynajmniej "//$o Po uruchomieniu symulacji należy wcisnąć SHIFT+1." (linia 101). Po to jest znacznik "$o" właśnie.
RoboBatman:
--- Cytat: Tomnord15 w 18 Stycznia 2015, 22:51:16 ---Czy ktoś może potwierdzić działanie scenariusza L61+L144_pospieszny?U mnie na paczce 08.13 ze wszystkimi patchami wywala- player train not exist. w załączeniu log oraz errors.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam występowanie tego błędu u mnie. Również wyskakuje komunikat "player train not exist".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej