Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (63/78) > >>

lukasn26:
Oto screen:

Stele:
Dziękuję, poprawiłem. Cień był renderowany w fazie nieprzezroczystych.

RoboBatman:
Może to co napiszę dalej, nie będzie bezpośrednio związane z patchem 10.14. Nie chcę bawić się w rewidenta, no ale moja ciekawość zmusiła mnie do zaglądnięcia pod podwozie mojej ulubionej lokomotywy elektrycznej w PKP CARGO czyli ET41. Nie wiem, czy ktoś podczas betatestów zauważył ten błąd (defekt?. O co więc mi chodzi? Zauważyłem, że w wózkach jamnika jest przesunięcie obręczy względem zestawu hamulcowego. Co mam na myśli, pokazuję na zdjęciu w załączniku. Lokomotywa to ET41 z numerem -074. Obrazek jest z wózka prawego licząc od czoła pojazdu z kabiną. Posiadam MaSzynę 08.13 ze wszystkimi patchami które się do tej pory pojawiły oficjalnie. Posiadam komputer z systemem Windows 8.1,pamięć RAM równa 3 GB, procesor Core 2 Duo, kartę graficzną Nvidia Geforce GT320M z 1 GB RAM.

Jaco:
@RoboBatman: rewident pewnie określił by to tak - obsady hamulcowe wraz ze wstawkami żeliwnymi nie są nad okręgami tocznymi zestawów kołowych, przy czym prawa strona jest nad obrzeżem koła...

Michal1983:
W scenariuszu l053_calkowo-sluzba-tlk1 rozkład jazdy dostępny pod F3 przesuwa się prawidłowo, ale tylko do stacji Chrosciele gdzie zaznacza Paszki Male jako kolejną stację jednak po minięciu tej stacji, a nawet po dojechaniu do Sandomierza, dalej nie przesuwa się i cały czas zaznaczone są Paszki Male w rozkładzie jazdy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej