Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (6/78) > >>

Paczkuś:
W pliku scenery/slimson/teren.scm jest jawne rozszerzenie grassdarkgreen4.TGA
Gotowy (po wypakowaniu) plik w załączniku.

Ra:

--- Cytat: Stele w 29 Października 2014, 16:00:46 ---Wyjechałem za daleko za ten rozjazd, co się przestawia sam pod szopę. Pomyślałem wiec, że wrócę koło dystrybutora ropy. Zaraz za z6107 na torze none247 wykoleiłem się (end of track). Nulltracka tam nie ma, duplikatu też, wykolejnicy-widma nie znalazłem.
--- Koniec cytatu ---
Tam trzeba by to samoczynne przestawianie zlikwidować, tzn. uzależnić od komórki pamięci, której stan pozwala odróżnić wyjazd SM42 od pozostałych zjazdów. Tego toru dalej nie sprawdzałem, tam w rzeczywistości już raczej nie ma tej trzeciej zwrotnicy, jedynie układ płotów sugeruje, że kiedyś mogła być.

EP08_015:
Kilka bledow z Calkowa_sn.

1. brak tekstur Krzyzy pojedynczych.
2. Przed Boldami dom na przejeździe.
3. W macierzewie brak tekstury rampy pod budynkiem.

PanMechanik:
EPku, z całym szacunkiem, kto jak kto, ale Ty z tym problemem poradzisz sobie doskonale. Nie dokładaj chłopakom zadań, tylko poświęć te 10 minut, zlikwiduj problem i wrzuć spakowany, poprawiony plik, tak jak robią to inni. To nic nie kosztuje.

Stele:
No, wreszcie pokazałeś mi ten dom co od miesięcy wypominasz. Jakbyś go przesunął sam, byłoby idealnie. Do reszty daj errors bo ja te tekstury mam, a symulacji na repo sobie nie uruchomię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej