Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_10_14

<< < (49/78) > >>

Stele:
Sprawdź tego: http://eu07.pl/userfiles/23180/bugs-patch14.11.14.7z W logu mam napisane, że uzupełniłem w nim jakieś brakujące e3d. To patch roboczy dla beta, więc nie ręczę co psuje przy okazji. ;)

maszynista27:
Otóż..., niestety.
W scenariuszu l053-sluzba-4-night_v2 robotnicy pracujący na torach obok nastawni w Sandomierzu, stoją przy torze... Tyle, że nie tym co trzeba. W rezultacie doszło do NW, i potrącenia. Co prawda pracownicy stali dalej. Załączam screeny oraz pliki errors i log. Głównie chodzi mi oto, że stoją przy torze, po którym jadę. No chyba, że to takie "zdarzenie losowe" ;), ale chyba nie.

dodulec:
Cytat z errors.txt:
--- Kod: ---Bad track: Event1 "kasujodstep" does not exist
--- Koniec kodu ---
Przyczyna błędu.

Wokulski:
Nie. Testowałem teraz misję, gdzie też pracownicy stoją. Przy wielokrotnym podawaniu sygnału Rp1 "Baczność" pracownicy odsuwają się i nie dochodzi do potrącenia. A błąd który wskazałeś, nie ma nic wspólnego. Po prostu w torze jest event o nazwie ''kasujodstep'', lecz nie ma go w pliku z resztą eventów.

Stele:
Kolega ma starszą wersję, w której się nie odsuwali. Dodając te eventy zmieniłem też model na pana w firmowej kamizelce z mopa. Rozwiązanie? Pobrać modyfikację scenariusza, będącą w którymś patchu albo ręcznie ich sobie przestawić na drugi tor.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej