Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_10_14
dodulec:
--- Cytat: finarfin w 02 Grudnia 2014, 11:20:10 ---Sceneria l053-sluzba-4-night_v2 , lokomotywa EU07-523, wycieraczki i lusterka boczne poruszają się niezależnie od całej kabiny.
--- Koniec cytatu ---
Zmień w eu07.ini w rubryce
--- Kod: ---convertmodels
--- Koniec kodu ---
jakąkolwiek cyfrę na 6.
Stele:
Pierwej to musi załatwić sobie model tekstowy i wywalić starą binarkę. ;) Gotowce gdzieś wiszą na forum i wchodzą w skład tego albo poprzedniego patcha.
Sawi:
Pamiętam to jak dziś. Oczywiście poprzedniego, czyli wątku z 08.14.
youBy:
--- Cytat: Maciej w 30 Listopada 2014, 10:26:44 ---Dodaję poprawkę dla wskazówki amperomierza prądnicy głównej w SU45, która wychodziła poza skalę oraz poprawkę dla haslerów w lokomotywach, gdzie na postoju wskazywało 5km/h. Podczas jazdy następowało przekłamanie prędkości o taką właśnie wartość.
Plik należy wypakować do głównego folderu Maszyny.
--- Koniec cytatu ---
Przejrzałeś wszystkie siódemki?
finarfin:
--- Cytat: Stele w 04 Grudnia 2014, 21:36:47 ---Pierwej to musi załatwić sobie model tekstowy i wywalić starą binarkę. ;) Gotowce gdzieś wiszą na forum i wchodzą w skład tego albo poprzedniego patcha.
--- Koniec cytatu ---
To też tyczyło mojego problemu? Bo jeżeli tak, to nie mam pojęcia o czym mowa:) Jeżeli chodzi o patcha to mam zainstalowany aktualny, z wszystkimi poprzednimi poprawkami. Postępowałem według instrukcji z początku tego wątku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej