Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_10_14
selsyn:
Nie jestem w stanie dokładnie określić opóźnienia. Jeżeli było, to nieznaczne. Nie przysypiałem raczej podczas jazdy. Tak że może by warto pomyśleć nad zablokowaniem ewentu aż się spełnią określone warunki. Dzięki za analizę. Ten symulator staje się aż nadto realny. Zaczynają dziać się rzeczy jak w prawdziwym świecie :). Co do WS, to wyskoczył mi tylko jeden raz na trasie aż do wypadku. Postaram się jutro przejechać trasę jeszcze raz. Niemniej jednak, sądzę że to poprostu był wypadek. Wiele osób pewnie przejechało tą trasę i nic się nie wydarzyło, ale drobna luka w systemie została wykryta.
miko22:
--- Cytat: Krzysiek626 w 28 Listopada 2014, 23:24:34 ---[...] wywalał co kawałek ws [...]
--- Koniec cytatu ---
Przed chwilą przejechałem i nie puścił mi ani razu.
Wokulski:
Zależy, który z jaką prędkością jechał.
selsyn:
Ja dzisiaj przejechałem cały odcinek ale WS wyleciał chyba z 8 razy, pomimo dwóch patyków w górze. Mam dwa pytania, gdzie w pliku Errors jest informacja o wybiciu WSa? I drugie, jeżeli mamy dwa pantografy w górze to obydwa muszą nie sięgać druta, wertykalnie czy horyzontalnie?
Interesant:
Wywalanie WSa uzależnione jest od szybkości komputera - im szybszy, program nie zauważy mniejszych problemów z siecią, na wolniejszym przy renderowaniu już tak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej