Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Patch_MaSzyna_08.14

<< < (16/52) > >>

dak:
Zgłaszam niedziałającą misję l053_cargo_part_1. Po dojechaniu do tarczy nic się nie dzieje. Załączam log.

Joachimowicz:
Skoro już jest o piątej służbie to brakuje tam słupków hekto. Wyjeżdżam z Dębicy i nic. Przynajmniej jadąc w lewo, bo na szlaku w prawo są (patrz załącznik). Chyba tylko przy służbie piątej i szóstej jest taki galimatias z rozkładami. Pod F3 rozkładu brak.  W pdfach dobre jest to, że można je łatwo wydrukować i sobie powiesić obok monitora, zawsze ten rozkład można dotknąć, poczuć, według mnie wciskanie F3 jest mało satysfakcjonujące.

Stele:
@dak
--- Kod: ---Missed include: linia053/cargo/cargo_eventy_part1
--- Koniec kodu ---
Masz jakąś antyczną wersję. Sprawdź czy masz linia053/cargo/cargo_eventy_part1.ctr lub inc i jeśli tak to dopisz rozszerzenie jawne do listy includów w pliku .scn.

@Joachimowicz Wszystkie służby na l053 oprócz cargo mają u mnie jak i na repo rozkłady w txt. Sprawdź czy to kwestia braku rozkładu (choć to by pewnie crashowało) czy złego wpisu trainset.
Słupków ustawiać nie będę. Chyba, że w którymś scenariuszu są dobre, to mogę podmienić.

Joachimowicz:

--- Kod: ---trainset mppei1613 lokstart03a
--- Koniec kodu ---

Pliku z rozkładem o takiej nazwie nie ma w folderze, stąd nie ma go też pod F3. Za to wagonom również jakiś rozkład jest przypisany.

--- Kod: ---trainset mppei65113 pospiech01
--- Koniec kodu ---

Stele:
16113 to l144...
Na repo jest ok. Oto brakujący rozkład.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej