Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_08.14
Wokulski:
Zależy co masz na myśli mówiąc ''historycznych''? Dla mnie historyczna sceneria to Całkowo.
Dodano: 11 Października 2014, 14:14:50
--- Cytat: lukasn26 w 11 Października 2014, 14:11:37 ---Jak odblokować przekaźnik nadmiarowy silników i sprężarki, czyli jak za szybko wcisnę X i C?
--- Koniec cytatu ---
"Ctrl+n"
Działa tylko, gdy hebelek przetwornicy jest w pozycji "wyłączony". Na przyszłość odsyłam do readme w folderze z MaSzyną.
RoboBatman:
--- Cytat: lukasn26 w 11 Października 2014, 14:11:37 ---P.S W EP08-001 nie da się w drugiej kabinie załączyć oświetlenia kabiny.
--- Koniec cytatu ---
Nie potwierdzam. Przed chwilą zrobiłem test na MaSzyna 08.13+wszystkie pacze, które do tej pory wyszły i oświetlenie w obydwu kabinach EP08-001 działa prawidłowo.
lukasn26:
W EP07-332 (nie wiem czy w innych też) w trakcie jazdy lok się rusza a kabina nie, przez co na dużych "wybojach" ruszają się wycieraczki i lusterka.
Maciej:
@Woku zobaczę co się da zrobić z tymi wskaźnikami na Zwierzyńcu.
Wczoraj pisałem o słupkach hektometrowych na linii 053 w kilometrze 12,4 i 13,1. Dzisiaj zauważyłem kolejne błędy. Dotyczą one słupków w kilometrze: 45,0 - wchodzi w słup sieci trakcyjnej; 58,8 - wchodzi we wskaźnik W11a; 64,4 i 64,6 - wchodzą w płot w Sandomierzu. Wszystkie wskaźniki, które zauważyłem, że były błędnie ustawione na tej linii, poprawiłem. W załączniku jest poprawiony plik .scm. Jeżeli ktoś jeszcze znalazłby słupki hektometrowe na jakiejkolwiek scenerii, które wchodzą w słupy sieci trakcyjnej, semafory, wskaźniki itp., to proszę pisać na PW. W miarę swoich możliwości będę je poprawiać.
Znalazłem jeszcze jeden błąd na linii 053. Dotyczy on kilku słupów sieci trakcyjnej pomiędzy kilometrem 43,9 i 44,0, które lewitują w powietrzu (tak jak na screenie).
Stele:
Dobra robota z tymi słupkami. Te w ostatnim dopisku poprawiłeś czy są dopiero w planach? Opisuj jakoś co kiedy załączasz, bo nie wiem co mam wgrywać na serwer.
Jak będziesz ruszał słupy, to uważaj by potem nachylenie drutu na przęśle względem toru nie było zbyt duże, bo przy większych prędkościach będzie wywalać WSa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej