Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_08.14
Stele:
Sieć to moja wina pewnie więc poprawię, jak będę miał chwilę i nie zapomnę. Reszta to jednak graficzne pierdoły. L053 ma tylko klonów wszystkiego, że ani myślę się za to zabierać. Jak bardzo ci wadzi, to popraw przynajmniej na kilku scenariuszach i podeślij. Wgram na svna.
Edit: Słupy poprawione i już są na Repo.
darek71wrc:
Nikomu nie przyszło do głowy, żeby zrobić odcinki sieci jezdnej, bez prądowej, z opuszczonymi pantografami? Czy ja jestem, troszkę w tyle z symulatorem?
Ra:
Nie, wręcz przeciwnie, na Bałtyku zostało to zlikwidowane.
Maciej:
Na Zwierzyńcu pomiędzy kilometrem 0,4 i 0,5 (Psiary Śródmieście - Jelonkowo) znalazłem błędy związane ze wskaźnikami W27. Na misji zwierzyniec_towos i zwierzyniec_transport wskaźniki te nachodziły na siebie (screen3), na misji zwierzyniec_ed72 oba wskaźniki były po jednej stronie toru, a na zwierzyniec_TLK brakowało wskaźnika pokazującego najwyższą prędkość 60km/h. Z kolei na misjach zwierzyniec_towarowy, osobowy i pospieszny wszystko było dobrze. Poprawiłem to i wrzucam paczkę z plikami .scm. Efekty mojej pracy pokazują screeny 1 i 2.
Stele:
Popoprawiałem już to wcześniej. Jakby w kolejnym patchu nadal było coś źle to się przypomnij a obejrzę twoje pliki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej