Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EL100

<< < (2/7) > >>

Grand:
Nie wiem co wam sie podoba w takich starych lokomotywach, ale graficznie model ladny jest to fakt.

uetam:

--- Cytat: "Grand" ---Nie wiem co wam sie podoba w takich starych lokomotywach, ale graficznie model ladny jest to fakt.
--- Koniec cytatu ---

Własnie, EU07 rządzą :)))

Loui:
EU07 jest lokomtywą spotykaną na codzień a EP01 nie zobaczy już nigdy nikt na żywo. Założe się że nikt z forumowiczów nie widział jej nigdy na żywo i to właśnie stanowi o jej atrakcyjności i wielu innych historycznych
pojazdów. Dużo bym dał żeby przejechać się lub chociaż zobaczyć na chodzie taką powiedzmy EU04 czy EW51. A na EU07 czy inne współczesne pojazdy można popatrzeć się do woli na pierwszej lepszej stacji. Chciał bym też podziękować w tym miejscu autorom tego modelu że podjęli się tak trudnego zadania ożywienia tej lokomotywy po ponad 40 latach. Moim cichym marzeniem było przejechać się tym lokiem (jak i innymi zabytkami które może powstaną) i teraz tą szanse dostanę. Także życzę powodzenia w dalszej pracy nad modelem jak i może w przyszłości nad innym zabytkowym taborem.

uetam:

--- Cytat: "Loui" ---. A na EU07 czy inne współczesne pojazdy można popatrzeć się do woli na pierwszej lepszej stacji.
--- Koniec cytatu ---

Za 20 lat już ich nie będzie :) Więc wolę się napatrzeć teraz...

Grand:
Kazdy ma jakies fascynacje :)) Ja wole wspolczesnie jezdzace lokomotywki a nie jakies tam starocie, nie wspominajac juz o parowozach.... Dobrze ze juz ich nie zobacze bo bym sie wystaraszyl ich wygladu.
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej