Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 276
Sawi:
Daro dawno temu był model tramwaju 105n lub na w symku, zatem luz. Co ma być , to będzie panowie. A poza tym Seba wyraźnie napisał:
--- Cytat: sebastian82 w 12 Marca 2015, 17:48:42 ---Darku chciałem zrobić prostą sygnalizację świetlną, która na celu miała wzbogacenie naszych scenerii. Na etapie tworzenia są 4 wersje Wrocławia (w tym jedna moja). Z założenia chciałem puścić jakąś 105tkę po torowisku w okolicach WGA. W praktyce, w trakcie tworzenia tej sygnalizacji, dopadłem materiały na wykonanie 204WrAS, 205WrAS oraz 105NaWr. Liczę, że w niedalekiej przyszłości ukaże się, któryś z tych pojazdów (niekoniecznie AI :D ).
--- Koniec cytatu ---
Stele:
A co za problem jechać tramwajem? Gdy yB skończy z zadajnikami mocy będzie jeszcze jakiś element fizyki do dorobienia?
Światła są mi potrzebne przy okazji do testów skrzyżowań (czy wariują również, gdy są zakryte eventem zmiany prędkości) i hamulców samochodowych. Oczywiście mogę to zrobić na samych komórkach bez reprezentacji graficznej, ale tak połączy się potrzebne z pożytecznym.
sebastian82:
Tak co by nie było, że się obijam. Cały czas powstają modele i gromadzę materiał. Pragotrony (relacje pociągów oraz peron z sektorem), reklamy i rozkłady są na tex wymiennych.
sebastian82:
Powstaje most kolejowy z Bystrzycy Kłodzkiej. Razem z kolegą Tomnord15 biegaliśmy ostatnio po kotlinie mierząc i focąc obiekty.
kamil2002:
Jeżeli jest potrzeba, to mogę w niedługim czasie wstawić foto obiektów ze stacji Wadowice: tablicy peronowej z rozkładem jazdy, donicy betonowej, wiat i drewnianych ławek. Dodatkowo w przyszłości bliższej lub dalszej będę miał możliwość sfotografowania kabin lokomotyw np. st45 i być może et22 20xx oraz jednostki en81 ( jelonka ). Jeśli się przydadzą to piszcie.
Tak, zawsze się przydadzą. Szkoda pytać o takie oczywistości.
Benek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej