Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch_MaSzyna_06.14
Irek_Wd:
Chodzi mi o ich widoczność z zewnątrz. Na starszych EXE również są niewidoczne.
Stele:
Bo pierwsze kabiny lowpoly nie wchodziły do paczek jako mniej wydajne i niewyświetlane na pewnych widokach. Skoro Rumun i Jamnik są tylko w tej wersji to w sumie i tamte można by dodać, ale to nie mnie decydować. Musisz sobie znaleźć publikacje, dociągnąć co trzeba i zmodyfikować mmd jak coś się w między czasie zmieniło.
matek123:
Najbezpieczniej jest ściągnąć i nie nadpisywać chk i mmd, tylko skopiować do oryginalnego mmd linijkę z pobranego.
EP08_015:
Calkowo SN61 nie da się ukonczyc misji z powodu tego iż 3 pociągi stoja jeden za drugim na przystanku Zlepieniec. Pierwszy to tamara z węglarkami drugi to sm42 z wagonem osobowym i za nim Gagarin luzem. My oczywiście pod s1 zaraz za Wilisiem.
Wymiana loka tez nic nie daje. Zdechly skład stoi w Zlepiencu w peronach.
W scenerii Calkowo misja su45 nie do ukończenia z powodu:
SU46-039 nie reaguje na sygnal na semaforze i stoi sobie przez co sp42 nie dostaje wyjazdu Co uniemozliwia nam wjazdu na Paszkow.
Mam pytanie jaki jest sens publikacji takich paczy skoro scenariusze nie dzialaja ?
Ra:
--- Cytat: EP08_015 w 24 Lipca 2014, 21:38:00 ---Mam pytanie jaki jest sens publikacji takich paczy skoro scenariusze nie dzialaja ?
--- Koniec cytatu ---
A jaki jest sens kiszenia tego, co zostało poprawione?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej